Sykkelløftet på Forus
28. august 2013

Sykkelløftet på Forus

  Lørdag 31. august går Caverion Base Property Rittet av stabelen, et arrangement bestående av sykkelritt for ungdom, turryttere og mosjonister, samt aktiviteter og moro for hele familien.

Caverion Base Property Rittet består av:

SSS-ritt/turritt: Caverion Base Property er et landeveisritt på ca. 77 km. Det er foreløpig 10 gruspartier, inspirert av Paris – Roubaix, Flandern rundt m.fl.

Barne- & Ungdomsritt: Det vil også bli lagt til rette for aktivt ritt for barn og ungdom. Aktivt ritt innebærer at du må være medlem i en sykkel klubb og inneha lisens. Er ikke dette på plass kan du delta på trimritt og da vil det ikke være tidtaking. Du sykler allikevel samme løypelengde som din aldersklasse 10-12, 13-14 eller 15-16.

Familiedagen: På samme dag som rittet avvikles vil det også være aktiviteter for de i familien som ikke skal være på turrittet eller barne- og ungdomsrittet. Ta med de minste i familien og la dem få en introduksjon til sykkelferdighetsøvelser. På familiedagen vil vi praktiskere noen av øvelsene som benyttes på Sandnes SK sin sykleskole.

Løypene
Caverion Base Property Rittet tilbyr en helt ny rittutfordring for landeveissyklister. I løypene blir bakkeegenskaper og evne til å takle ulendt terreng utfordret.

Ytterligere detaljer kan du lese her, mens flere også opplysninger fås hos rittleder Espen Aareskjold, tlf. 957 73 590 / epost: aareskjold@me.com.

(Bilder: )