Zaptec fra Ullandhaug til Forus

Zaptec fra Ullandhaug til Forus

30.06.2023
fb_n
tw_n
in_n

Det børsnoterte elbilladeselskapet Zaptec tar med seg 90 ansatte og flytter fra Ipark på Ullandhaug til Vassbotn 1 på Forus som FOMO kjøpte i fjor høst. Vassbotn 1 ligger i Sandnes kommune.

– Det er veldig kjekt med et så stort og fremoverlent selskap i regionen. Om det er på denne siden eller andre siden av streken som markerer kommunegrensen er dog ikke det viktigste. Det at de skaper verdier og skaper arbeidsplasser i regionen er viktigst. Det skjer mye i Sandnes, sier Sandnes' ordfører Stanley Wirak til Sandnesposten.

Kontorene i de tre byggene i Vassbotn 1 skal nå pusses opp og Zaptec flytter inn i januar. Selskapet har totalt 180 ansatte og kontorer i hele Europa.

Eiendomsmagsinet Estate skriver i forbindelse med nyheten om at FOMO har signert med Zaptec:  «Coworkingkonseptet FOMO har tatt markedet med storm, etter å ha lagt til rette for at leietakerne kan vokse fritt i lokalene gjennom deres vekstreise. FOMO ble etablert ved kjøpet av den gamle NPRO-eiendommen Grenseveien 19 og 21 i 2018. Eiendommen sto tom da Statoil flyttet fra bygget ved årsskiftet 2014/2015, og det viste seg nær sagt umulig å finne en ny leietaker til kontorbygget på 33.000 kvadratmeter. Dermed tenkte de nye eierne av bygget nytt. Resultatet ble FOMO Works, som har fylt bygget med leietakere og aktiviteter. Siden har eierselskapet til FOMO også kjøpt Vassbotnen 1 for å kunne tilby ytterligere arealer, samt fått med Christian Ringnes' Eiendomsspar på eiersiden.»

 

Borghild Eldøen
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler