13.11.2020
fb_n
tw_n
in_n
Det sier Chris Jenssen, Sales Manager Norway, om hvorfor Easee flytter til Forus. Selskapet ble opprettet av tre gründere i 2018 og vokser i lynfart.

– Vi er rundt 50 ansatte som flytter til Forus på nyåret, men vi vokser stadig. I 2021 blir blir vi nok nærmere 100, så hos oss har det gått virkelig fort siden oppstarten i 2018, sier Jenssen.

Selskapet ligger godt an til å nå omsetningsmålet på 400 millioner i 2020, bare tre år etter etableringen. Neste år har Easee mål om å nå milliarden i omsetning.

Selskapet har utviklet den innovative laderoboten Easee Home, en smart, kraftfull og sikker ladestasjon til elbiler for hjemmet, samt Easee Charge som betegnes som en trygg og rettferdig ladeløsning for sameier, næringsbygg og større p-anlegg.

– Produktene våre skal bli en del av fremtidens strømnett, som fordeler strømmen mer effektivt og utnytter den eksisterende kapasiteten på en best mulig måte. Slik sparer vi samfunnet og miljøet for unødvendig bruk av ressurser og bidrar til en grønnere morgendag, sier Chris Jenssen om den kompakte ladeteknologien. 

Den nye adressen blir Grenseveien 19 hos FOMO, det nyskapende coworking-konseptet som tiltrekker virksomheter i like høyt tempo som Easee vokser.

– Vi ble veldig tidlig i prosessen oppmerksom på FOMO, som vi følte stod for noe annet enn det typiske tradisjonelle kontorkonseptet. FOMO hadde også et verdisett som vi kan kjenne oss igjen i, med fantastiske folk og et levende arbeidsmiljø, sier Chris Jenssen.

Grenseveien 19 har et areal på rundt 5000 kvm og gir Easee fleksibilitet i forhold til videre vekst.

– Bygget vi overtar gir oss mulighet til å ekspandere i samme bygg, som var en viktig faktor for at valget falt nettopp her. Her skal vi ta i bruk mer areal i takt med veksten vår, forteller Jenssen.

Bygget er også rigget for ytterligere styrking av bedriftskultur, som Easee setter i førersetet. Selskapet ønsker å skape en drømmearbeidsplass.

– Et annet viktig element var muligheten til å ha store sosiale soner til ulike sammenkomster. I Easee har vi en helt unik bedriftskultur og tydelige verdier der vi setter menneskene først. Derfor var det viktig for oss å bygge videre på dette i nytt bygg, avslutter Chris Jenssen.
f6-800x533
f4-800x533
f5-800x534
grenseveien-1800x1286-800x572

Andre artikler