Ny avtale til Apply
19. februar 2013

Ny avtale til Apply

Samsung Heavy Industries (SHI) i Korea har signert en intensjonsavtale med Apply om leveranse av Martin Linge boligkvarter.

Dette kommer frem i en pressemelding fra Apply, som holder til i Moseidveien 17 på Forus. SHI og Technip konsortiet er kontraktører til Total E & P Norge for deres utvikling Martin Linge feltet.

Kontrakten omfatter leveranse av en ny 7 etasje boligmodul med et areal på 3700 m2, en kapasitet på 95 enkeltlugarer, rekreasjonsområder, omkledningsrom, helikopterdekk og andre fasiliteter som kreves for drift av et offshore hotell. Boligkvarteret skal bygges i stål, arbeidet vil starte umiddelbart og levering er ventet i 2. kvartal 2016.

– Vi er stolte over at SHI og Total har valgt Apply for denne kontrakten. SHI og Total er begge nye internasjonale kunder for oss, og de har en betydelig internasjonal utviklingsportefølje. Det er veldig motiverende for oss å vite at leveranse av et kvalitetsprodukt på timeplanen vil posisjonere oss for å vinne fremtidig arbeid, sier administrerende direktør Lars Solberg hos Apply.

 

Pressemelding kan i sin helhet lese her.

(Bilder: Apply)