Møt Forus på ONS!
15. august 2014

Møt Forus på ONS!

  Ikke gå glipp av tidenes største og beste ONS 2014 – og benytt samtidig sjansen til å hilse på oss på stand 306 i Hall C.

– Det har aldri før vært større interesse for ONS i forkant av arrangementet. Det vil sannsynlig bli et av de største enkeltarrangementene i Norge siden OL i 1994, i følge daglig leder i ONS, Leif Johan Sevland.

ONS har etablert seg som et av verdens fremste og mest prestisjefylte møtested for aktører i olje- og gassektoren. I år fyller ONS 40 år og markerer dette ved å arrangere tidenes beste og største ONS, bestående av en utstilling, en konferanse og en festival.

Mye vil være nytt på årets ONS. Arrangement vil være mer globalt, og flere nye internasjonale selskaper vil være representert på stands i større og bedre utstillingsområder. Flere nye haller på området vil løfte kvaliteten på utstillingen betraktelig. Det koster kun 400 kr for adgang til utstillingen alle fire dagene. Her vil du få mulighet til å komme i kontakt med noen av de største aktørene i olje- og gassindustrien. Utstillingsbilletten gir også adgang til ONS Centre Court, som er en intim konferansearena, midt i utstillingsområdet. Her vil det bli over 70 innlegg, presentasjoner og debatter.

ONS-konferansen vil i år holdes på det splitter nye Clarion Hotel Energy, som åpner dørene bare fire dager før startskuddet for ONS 2014 går av. Programmet for årets konferanse er utvidet, med parallelle foredrag om ettermiddagen. Det blir dermed rom for å dekke flere tema og fagområder. Nytt av året er at det nå er mulig å kjøpe billetter til hver dag. Fullt konferansepass og dagpass kan kjøpes på www.ons.no

I tillegg til utstillingen og konferansen, vil det arrangeres et after-party i Stavanger sentrum som er åpent og gratis for alle som ønsker å delta. Festivalen vil gå over tre dager og by på et yrende folkeliv og masse god mat. Det er her vi møtes etter at utstillingen er stengt for dagen.

Det vil settes opp gratis shuttle-busser som går jevnlig mellom Forus og ONS, i tillegg til at man kan reise gratis med Kolumbus sine rutebusser ved å vise ditt ONS-badge. Rutetider til shuttle-bussene er vedlagt.

Les mer om ONS 2014 og sikre deg billett til årets arrangement på www.ons.no.

(Bilder: ONS/Kallen)