Generasjonsskifte i Kruse Smith
13. januar 2017

Generasjonsskifte i Kruse Smith

Sissel Leire vil som representant for tredje generasjon eiere overta som styreleder i Kruse Smith AS.

Ved en ordinær generalforsamling våren 2017 vil hun overta etter sin far Tomas Leire som styreleder i selskapet, som i region vest holder til i Kanalsletta 4 på Forus.

Konsernet har gjennom sitt datterselskap Kruse Smith Eiendom tatt en posisjon som en betydelig aktør innen bolig og eiendomsutvikling, spesielt på Sør og Vestlandet. De er i dag en av Norges største familieeide entreprenør og eiendomskonsern.

– Det er en tid for alt. Vi har hatt en grundig, tillitsfull og god prosess i forbindelse med dette generasjonsskifte. Jeg er trygg på at Sissel vil representere fremtidens eierskap på en god, tydelig og troverdig måte, sier Tomas Leire.

Sissel Leire (42) har hatt flere roller i konsernet siden 2000, blant annet som direktør for strategi og utvikling. Hun har en Bachelor i økonomi, samt en Executive MBA fra BI og har vært styreleder i Kruse Smith Entreprenør og Kruse Smith Eiendom siden 2014. Sissel Leire er for tiden også styreleder i Bygg 21.

Jan Hestås, som har vært konsernsjef i Kruse Smith siden 2006, påpeker at det ikke ligger noen dramatikk i at han fratrer som konsernsjef når erstatter er på plass. Han vil bekle flere styreroller på vegne av Kruse Smith i sin nye rolle.

På bilde ser man Jan Hestås, Sissel Leire og Tomas Leire (Foto: Kruse Smith)

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.