ExxonMobil Bislett Games i sommer
27. mai 2013

ExxonMobil Bislett Games i sommer

  13. juni vil noen av verdens friidrettsstjerner gjøre sitt ytterste for å sette nye rekorder under ExxonMobil Bislett Games. For tredje året på rad stiller Usain Bolt på Bislett stadion.

Stevnet er det sjette av 14 og utgjør verdensserien i friidrett, IAAF Diamond League. ExxonMobil, som har sitt norske hovedkontor på Forus, deltar som tittelsponsor for lekene 26. år på rad.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til Oslo og ExxonMobil Bislett Games til sommeren. Stadionrekorden jeg satte på 100-meter i fjor på 9,79 var jeg skikkelig fornøyd med. Nå er det på tide å sette stadionrekord på 200-meter, sier Bolt i en pressemelding.

For to år siden deltok Bolt i lekene på Bislett stadion for første gang. Da tok han for seg 200-meter og kom i mål fem hundredeler bak stadionrekorden med sitt løp på 19,87. Frankie Fredricks satte rekorden på Bislett stadion i 1996 med 19,82. Nå forbereder Bolt seg til VM i Moskva, men ExxonMobil Bislett Games står for tur først.

– Vi er stolte over den langsiktige satsingen. At Usain Bolt og mange andre topputøvere igjen og igjen velger å prioritere stevnet, sier noe om hvor godt posisjonert friidrettsfesten ExxonMobil Bislett Games er. Vi gleder oss til årets stevne, sier Eirik Hauge, fungerende kommunikasjonsdirektør i ExxonMobil.

Les også ‘Drømmemilen på Bislett: Tradisjonen holdes ved like‘.

(Bilder: Exxon Mobil Bislett Games)