25.01.2021
fb_n
tw_n
in_n
Løvenskiold Eiendom har kjøpt tre eiendommer av Forus Næringspark for å etablere et stort byggevarehus for Maxbo. Eiendommene ligger mellom bussgarasjen og Solasplitten nord på Forus.
 
De tre tomtene er på til sammen 10 mål. Forhandlingene ble sluttført rundt årsskiftet og Løvenskiold overtar eiendommene 27. januar. Planleggingen av bygget er allerede godt i gang og går alt etter planen vil varehuset åpne til våren 2022.


NYTT BYGGEVAREHUS: Løvenskiold Eiendom kjøper tre tomter for å få plass til et stort byggevarehus for Maxbo. 

- Forus Næringspark er svært fornøyd med at Løvenskiold satser videre på Forus. De har sett hvor viktig vår sentrale plassering er for handelen mot proff- og privatmarkedet, sier Stein Racin Grødem, administrerende direktør i Forus Næringspark.
 
Løvenskiold Eiendom er del av den oslobaserte familiebedriften Løvenskiold-Vækerø, en av Norges eldste bedrifter. Maxbo er en av Norges største byggevarekjeder med et fullsortiments byggevareutsalg.  Fra før finnes én Maxbo Proff på Gamle Forusvei helt øst på Forus.
 
- Maxbo ønsker å vokse videre i Stavangerregionen og da har Forus vist seg som et perfekt område å satse i, sier Jens Jalland, administrerende direktør i Løvenskiold Eiendom.
 
Forus Næringspark eies av de tre kommunene Sandnes, Sola og Stavanger og har siden 1968 hatt som oppgave å utvikle Forus til å bli Norges viktigste næringsområde. Til nå har Forus 6,5 millioner kvm næringseiendom som huser 3 000 virksomheter med 46 000 ansatte. Næringsparken har i dag 300 mål byggeklare tomter.
 
 
For ytterligere spørsmål kontakt
Jens Jalland, adm. dir. Løvenskiold Eiendom AS Tlf: 951 90 053
Stein Racin Grødem, adm. dir. - Forus Næringspark A/S Tlf: 924 36 228
 

Andre artikler