Mer enn et byggefirma; skaper og bygger unike boliger tilpasset sted og folk!

Mer enn et byggefirma; skaper og bygger unike boliger tilpasset sted og folk!

21.11.2023
fb_n
tw_n
in_n
For snart litt over et år siden flyttet byggefirmaet Fram bolig fra Standgata i Sandnes til FOMO på Forus. Fram Bolig er ingen storutbygger, men utvikler og bygger småskala boligprosjekter på Nord-Jæren.
 
Det som skal skille dem ut er det de selv kaller «skreddersøm og hverdagsglede».
- Med disse lokalene har vi det rette utgangspunkt for å få til det, sier Stig H. Nordbø, daglig leder i Fram bolig. – Vi heier på folk som vil skape noe utenom det vanlige. Derfor forelsket vi oss i FOMO fra første stund, sier han.
 
I et marked som domineres av store utbyggere ønsker Fram Bolig å være et alternativ der personlig oppfølging, fleksibilitet og skreddersøm står sentralt. Da de selv var på utkikk etter nye lokaler så de etter noen som tilbøy det samme.
- Du kan gjerne si at ville finne et sted som vi kunne assosiere oss med, og som hadde et image vi kunne kjenne oss igjen, forteller Stig.
 

Midt i alt, midt mellom alt

- Hva er det beste med Forus?
- Det er sentralt og midt mellom alt. Det er genialt. Det er enkelt for kundene våre å besøke oss. I tillegg befinner mange av våre samarbeidspartnere og leverandører seg på Forus, sier Stig.
 
Det hele startet med en drøm om å kunne skape og bygge boliger tilpasset sted og folk. Når Stig drar på befaring for et mulig tomtekjøp, gjør han det derfor på sin måte. - Jeg parkere gjerne et par kilometer unna tomten jeg skal befare for å bli kjent med gatene og området rundt. Kjenne på atmosfære og stemning. Oppleve litt av livet mellom husene og bli kjent med tilbud som skole, barnehage, kollektiv og butikker. Når jeg til slutt ender opp ved selve tomten har jeg fått et lite inntrykk av om dette er et fint sted å bo for en familie, og godt sted for barn å vokse opp. Etter en slik befaring er det ingenting som passer bedre enn å dra tilbake på kontoret for å fortsette arbeidet, smiler Stig.
IMG_6787
FANT DE RETTE OMGIVELSE PÅ FORUS: Stig H. Nordbø stortrives på FOMO.
Anja Tollefsen Lussand
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler