Nytt aktivitetstilbud på Forus

Nytt aktivitetstilbud på Forus

30.05.2024
fb_n
tw_n
in_n

I går åpnet Norges første innendørs actionsportsenter i Skeidars gamle lagerhall på Tvedtsenteret. 1200 var med på åpningen. Forus blir med denne nysatsingen regionens største aktivitetshub.

Playground har samlet alle actionsportidrettene under samme tak. Her finnes 3500 kvadratmeter treningsarena for skateboard, klatring, sparkesykkel og sykkel. I tillegg er trampoliner og nettpark en del av tilbudet. 30 ansatte skal sørge for sikkerhet og service.

- Målet er at det skal være et opplevelsessenter med aktiviteter for hele familien. Dette er det første senteret av sitt slag i Norge. Går alt etter planen, har vi planer om skalering til andre byer, sier Fredrik Austbø, en av grunnleggerne bak senteret. 

- Hvorfor Forus?
- Først og fremst er Forus hjerte i Stavanger-regionen og et sentralt knutepunkt for alle kommunene. Det er enkelt og tilgjengelig å komme seg hit, smiler Fredrik. Han mener også at den gamle lagerhallen fortjener å bli en attraksjon i Norge. Med 22 meter under taket passer den godt til action, lek og moro. 

- Det er helt fantastisk at Playground etablerer seg her. Med andre aktivitetstilbud i umiddelbar nærhet, er alt lagt til rette for en aktivitetshub for hele regionen her på Forus, sier Kristine Bergseteren, senterleder på Tvedtsenteret.

 

A7408891
A7408840
A7408949
A7408956
Anja Tollefsen Lussand
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler