Årets juletrend: Naturlig jul

Årets juletrend: Naturlig jul

09.12.2022
fb_n
tw_n
in_n
Vi har tatt tempen på juletrendene hos Tvedtsenteret på Forus. Der rapporteres det om overvekt av naturlig og grønt for pynt og vekster. Mens det på kjolefronten kan forekomme både glitter og paljetter. Årets barnegave er utvilsomt Pokemon-kort, enkelte av de mest populære er allerede utsolgt. 
Jul%201
JULESTJERNE AV STRIE: Senterleder Kristine Bergseteren på Tvedtsenteret viser fram en av salgsvinnerne av naturlig materiale hos Skeidar - som i år har egen julepyntbutikk.
Jul%205
GRØNT OG NATURLIG: I år skal det være naturlig og grønt; furu og eukalyptus – gjerne i kombinasjon med hvite amaryllis som Christine hos Mester Grønn viser fram her.
Jul%203
JULELANDSBY: Det begynte så smått for to år siden, i år tar det av; «alle» skal ha sin egen julelandsby.
Jul%204
POPULÆR: Butikksjef hos Europris på Tvedtsenteret Gøkhan, viser fram populære innslag til julelandsbyen.
Jul%206
TILBAKE FOR FULLT: Den røde julestjernen er tilbake. Til og med de unge kjøper denne klassikeren i år, meldes det fra Mester Grønn.
Jul%207
VINNEREN: Linde Marie hos lekebutikken Lekia garanterer at det ligger Pokemon-kort under mange juletre i år. Lego er også en sikker vinner.
Jul%208
NORSK TOPPSELGER: Butikkeier Kristina i lokalbutikken Kull viser stolt fram toppselgeren fra trondheimsmerket Golightly, inspirert av hovedpersonen i filmklassikeren «Breakfast at Tiffanys». – Jeg har bestilt disse kjolene om igjen fem ganger og de fyker ut igjen, sier hun og legger til at utenom denne kjolen er det velur og sateng som selger hos Kull. Ellers melder kjoletrendekspertene om mye glitter, bling og blonder.

Andre artikler