17.07.2021
fb_n
tw_n
in_n
På utkikk etter spisesteder for seminaret, kundelunsjen eller en middag etter arbeidsdagen? Forus huser en rekke spennende restauranter som kan passe – uansett formål. Sjekk dem ut!
 

1. Al Forno Forus

Den italienske restaurantkjeden Al Forno åpnet nylig restaurant i Godesetdalen på Forus, og har allerede etabalert seg som en populær møteplass. På menyen finner du autentisk italiensk pizza og pasta. Kommer du innom etter jobb kan du også nyte et glass vin til maten.

Adresse: Godesetdalen 10
 

2. iSushi Forus

I juni åpnet iSushi restaurant i Petroleumsveien på Forus med stor suksess. I tillegg til sushi og sashimi, tilbyr de asiatiske varmretter og hawaii-inspirerte poke bowls. Maten kan nytes i restauranten eller som hjemlevering.

Adresse: Petroleumsveien 6
 

3. Matsalen

På Tvedtsenteret finner du Matsalen som tilbyr møterom og bespisning i ett. Du kan bestille alt fra salat, suppe eller burger fra menyen – eller få lunsj-catering til møterommet. Perfekt for seminarer eller kundemøter.

Adresse: Lagerveien 2
 

4. Paa Forus

Ved Travbanen finner du Paa Forus – et av de siste tilskuddene til serveringstilbudet på Forus. Med nærhet til næringsliv og en egen lunsjmeny på hverdager, er Paa Forus en perfekt møteplass. Her får du en klassisk meny med alt fra club sandwich til fish and chips.

Adresse: Bjødnabeen 9
 

5. Brasserie X

På Quality Hotel Pond ved Koppholen ligger fransk-inspirerte Brasserie X. Her kan du få servert blant annet crispy duck og moules frites til lunsjmøtet. På hotellet kan du også booke konferanse- og møterom med servering.

Adresse: Koppholen 17
 

6. Scandic Stavanger Forus

Hos Scandic Stavanger Forus kan du kombinere både jobb og bespisning. Ta frokostmøter i restauranten eller book møterom med servering. Dersom du ønsker å ta en lunsj og en arbeidsøkt i nye omgivelser kan du nå også booke deg kontorplass hos Scandic.

Adresse: Bjødnabeen 2
 

7. Sola Bistro

I grønne omgivelser ved Sola Golfklubb ligger Sola Bistro. Den middelhavsinspirerte restauranten med en skandinavisk tvist serverer alt fra rekesmørbrød til torskeloin. Med kort avstand fra kontorbyggene i Koppholen er Sola Bistro et perfekt møtested for næringslivet.

Adresse: Åsenvegen 281
Anja Tollefsen Lussand
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler