Bruk av cookies / personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan JPR samler og behandler personopplysninger for følgende nettsteder; jpr.no, bryn-helsfyr.no og forus.no.

JPR AS (org.nr 989 043 285) er behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Cookies

De ovennevnte nettsteder bruker “cookies”, eller informasjonskapsler. Når du besøker nettstedene samtykker du i at det settes informasjonskapsler i nettleseren din. Disse bidrar til oversikt og innsikt om bruken av nettstedene, samt til å forbedre innholdet på og markedsføringen av sidene. Hvis du ikke aksepterer vår bruk av cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren din.

Disse nettstedene bruker Google Analytics til å sette cookies. Google Analytics er et analyseverktøy som hjelper innehavere å forstå hvordan besøkende bruker nettsteder og apper. Verktøyet kan bruke et sett med informasjonskapsler for å samle informasjon og rapportere statistikk om bruk av nettsteder, uten å identifisere den enkelte besøkende. Hovedinformasjonskapselen som brukes av Google Analytics heter «_ga» og «_gid».

I tillegg til å rapportere statistikk om bruk av nettsteder kan Google Analytics brukes sammen med informasjonskapsler for reklame for å vise mer relevante annonser på Internett.

Informasjon som innhentes

  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse.
  • Navn og e-postadresser gjennom påmeldingsskjemaer for nyhetsbrev på våre nettsider. Det er frivillig å melde seg på nyhetsbrevene og oppgi denne informasjonen.

JPR samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Hvordan lagres og slettes informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom påmeldingsskjema for nyhetsbrev på forus.no og bryn-helsfyr.no lagres i nyhetsbrevverktøyet MailChimp, som er databehandler for nyhetsbrevet. Navn og e-postadresse lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. Informasjonen slettes ved avmelding av nyhetsbrevet – eller på oppfordring ved å kontakte JPR.

Informasjon til tredjepart

Personopplysningene selges ikke til eller deles med utenforstående tredjeparter, men JPR kan bruke underleverandører i forbindelse med etablering, oppdatering eller vedlikehold av nettsidene eller nyhetsbrevene. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av JPR mens de utfører de aktuelle oppgavene, men ikke bruke dem til andre formål enn de ovennevnte.

Rettigheter

Brukere av de nevnte nettstedene kan kreve innsyn i personopplysningene og hvordan de behandles. De kan kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen i henhold til personopplysningsloven.

Kontaktinformasjon

JPR AS, Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo
Telefon: 950 31 050
post@jpr.no

w

Følg Forus!

Følg oss på Vimeo Forus-bilder for nedlastning