28.07.2021
fb_n
tw_n
in_n
Hjemme i sommerferien? På Forus finner du en rekke aktiviteter som passer for både store og små. Ta med familien på fjelltur, fotballgolf eller volleyball, og ha en gøy og aktiv sommer!
 

AIR by Bolder

AIR by Bolder er en møteplass full av aktiviteter for hele familien i sommer, deriblant Adventure Camp for barn og unge, hver uke til og med uke 32. Her får du en hel uke med eventyr og action, mestringsfølelse, klatring, parkour, trampoline- og luftputehopping, lek i motorikknett og mye mer.

Les mer og meld deg på her.

Adresse: Lagerveien 2
 

Forus Sportssenter

Som del av tilbudet Sommer i Folkehallene holder Forus Sportssenter åpent gjennom hele skoleferien, og tilbyr aktiviteter som hinderløype, basket- og volleyball, innebandy, badminton og bordtennis for barn og unge. Tilbudet er gratis for barn under 16 år og det kreves ingen forhåndsbooking.

Les mer her.

Adresse: Moseidsletta 41
 

Friluftsliv

Mellom bebyggelsen på Forus finner du også grønne lunger og friluftsliv. Visste du at Stavangers eneste "fjellkjede" går gjennom Forus? Vi har samlet 5 hverdagsturer som passer for både store og små. Pakk sekken og ta med familien på en tur ut i frisk luft.

Les mer her.  
 

Leos Lekeland

Hos Leos Lekeland på Forus er det åpent for lek og moro hver dag gjennom hele sommeren. Her er det sklier, trampoliner, ballbinger og diverse aktiviteter som gir barna en fartsfylt og aktiv dag. I august arrangeres også Summer Camp for barn mellom 6 og 9 år.

Les mer her.

Adresse: Forusparken 24
 

Rush trampolinepark

Aktivitetssenteret Rush trampolinepark holder åpent hele sommeren. Her ønskes både voksne og barn velkommen til spretne aktiviteter. Med vegg-til-vegg trampoliner og myke skumgroper kommer du til å bokstavelig talt hoppe av glede.

Les mer her.

Adresse: Lagerveien 13
 

Sola Golfklubb

Golfgleden i regionen er stadig voksende, og hos Norges største golfklubb er alle velkomne. I Golfparken på Forus inviteres både barn og voksne til å spille golf eller fotballgolf. Dette tilbudet krever ingen tidligere erfaring, så her er det bare å prøve seg fram og ha det gøy.

Les mer her.

Adresse: Åsenvegen 281
 

Andre artikler