09.06.2021
fb_n
tw_n
in_n
I dag åpnet iSushi i Petroleumsveien 6 på Forus. Det lanserte de med åpningsfest og gode rabatter. – Engasjementet har vært stort rundt åpningen i formiddag! 

iSushi har nå 10 restauranter i Rogaland og Vestland. I tillegg til sushi og sashimi, tilbyr de asiatiske varmretter og hawaii-inspirerte poke bowls. Sushi assosieres ofte med rå fisk, men hos iSushi får du et bredt utvalg retter med alt fra krabbe og kamskjell til kylling og and. De har også gode vegetar-alternativer.  

Maten kan nytes i restauranten eller som take-away hjemme. Dersom du ønsker levering hjem eller til jobb, kan du enkelt bestille maten på nett og få det levert rett på døra. Enklere blir det ikke! 

Med åpningstider fra klokken 11 til 20, er det åpent for både lunsj og middag i Forus-restauranten. Her kan du også booke lukkede møterom, dermed kan du enkelt legge alt fra kundemøter til private sammenkomster til iSushi Forus.  

Ragde Eiendom, som leier ut lokalene til iSushi, er overveldet over engasjementet rundt den nye restauranten. 

– Vi er veldig glade for å ha iSushi Forus hos oss i Petroleumsveien 6. Siden åpningen i formiddag har det vært lange køer og stort engasjement. Restauranten ligger tett på næringslivet og er lett tilgjengelig langs Forusbeen, så dette er et spennende nytt tilbud for både ansatte og besøkende på Forus, sier Eirik Steimler, eiendomsforvalter i Ragde Eiendom. 
20210609_090032185_iOS
ÅPNER NY RESTAURANT PÅ FORUS: I dag var det duket for åpning av iSushi Forus i Petroleumsveien 6. 

Andre artikler