07.07.2021
fb_n
tw_n
in_n
I morgen 8. juli er det duket for åpningsfest på Tvedtsenteret. Butikkjeden Normal åpner sin femte butikk i Stavanger og Sandnes. De har gjort det stort i Norge med “normale varer til unormale priser”.  

Normal spesialiserer seg på alt innen husholdning og personlig pleie, og i sortimentet finner du kjente merkevarer til faste lave priser.  

– Dette blir den første butikken på Tvedtsenteret innen skjønnhet og kosmetikk. Vi er veldig glade for å få inn Normal som er med å bredde ut tilbudet vårt. Nå får vi en fantastisk butikkmiks, sier senterleder for Tvedtsenteret Kristine Bergseteren.  

Butikksjef Ann Veronika Gravdal ser fram til å åpne dørene til butikken på Tvedtsenteret, og er spent på mottakelsen på Forus.  

– Normal har fått skikkelig vind i seilene og dette blir den femte butikken vi åpner i Stavanger og Sandnes. Konseptet vårt har truffet godt i markedet og vi håper at folk ser fram til å få et nytt og spennende tilbud innen husholdning og kosmetikk til Tvedtsenteret, sier Gravdal.  
 

En av flere nysigneringer for Tvedtsenteret  

I mai åpnet POWER på Tvedtsenteret med stor suksess. Dette er første småelektronikk-butikk på senteret, og åpningsdagen gikk over all forventing med 700 besøkende på åpningsfesten 20. mai. 

Senterleder Kristine Bergseteren kan røpe at de jobber med å få på plass flere nye signeringer.   

– Det vil forhåpentligvis komme en ny butikk og en ny restaurant i løpet av kort tid. Det blir særlig kjekt med et nytt spisested på senteret. Det tror jeg både ansatte og besøkende ser fram til.  
 

Positive utsikter 

Tvedtsenteret har stått stødig gjennom korona-året og Bergseteren kan rapportere om god omsetning i 2020. Enkelte varekategorier har utmerket seg særlig. 

– Til tross for noe reduserte åpningstider og tidvis stengte butikker og restauranter, opplevde vi en oppgang i besøkstallene i 2020. Vi så en særlig god omsetning hos butikkene innen sport og hus og hjem.  

Nå ser Tvedtsenteret fremover, og med flere nye, spennende signeringer kan 2021 bli et godt år for detaljhandelen.  
Kristine%20Bergseteren
BREDT TILBUD: Senterleder Kristine Bergseteren er glad for å få inn Normal, som blir den første kosmetikk-butikken på Tvedtsenteret. 
Butikksjef%20Ann%20Veronika%20Gravdal
ÅPNINGSFEST: Butikksjef Ann Veronika Gravdal er klar for åpning og lover goodiebags til de første besøkende. 

Andre artikler