02.03.2021
fb_n
tw_n
in_n
Mens myndighetene fraråder unødvendig reising og mobilitet, er hotellbransjen nødt til å tenke nytt for å overleve. Nå åpner Scandic Stavanger Forus for kontorløsninger og møtevirksomhet for regionens tusenvis av ansatte som sitter på hjemmekontor og savner et kontorfellesskap.

Forus-redaksjonen er invitert for å teste tilbudet, og legger gledelig en arbeidsdag til Forus-hotellet. Vi møter hotelldirektør Ulrika Larsson over en god frokost med dansk rugbrød, kremet eggerøre og frisk frukt – en kontrast til knekkebrødene som vanligvis serveres på hjemmekontoret.

Larsson forteller om en utfordrende tid som hotelldirektør, med permittering av ansatte og et reiseliv som ligger brakt.

– Bransjen vår har virkelig lidd hardt, men det har også ført til at vi har måttet være innovative for å tilpasse oss et nytt marked. Vi ser nå en etterspørsel etter alternative løsninger for kontor- og møtevirksomhet, og har derfor lansert et tilbud som møter det behovet, sier hun.
 

Hotell-kontor til under tohundrelappen

Gjennom Scandics coworking-tilbud kan du leie arbeidsplass for 799,- i uken eller 1999,- i måneden. For 149,- får du et dagspass hvor du kan komme og jobbe ved Forus-hotellet. Her får du internettilgang, ubegrensede mengder kaffe og rabatter på frokost og lunsj.

Men du trenger ikke sitte på hotellet hele dagen, du kan også booke deg inn på et møterom for noen timer.

– Mange opplever at de ikke har store nok møterom til å kunne avholde fysiske møter på en smittevernsfaglig forsvarlig måte. På Scandic har vi denne kapasiteten, og kan derfor tilby leie av møterom for både store og små grupper, forteller Larsson.

Hotellet er alltid åpent for drop-in gjester som vil ta et kaffemøte eller jobbe mellom møter. Her kan du få servert både frokost, lunsj og middag.

– Jeg tror mange trenger et miljøskifte fra hjemmekontoret. På Scandic Stavanger Forus har vi innført smittevernstiltak for å skape et trygt kontorfellesskap som er åpent for alle. Uavhengig av om du er overnattingsgjest er du hjertelig velkommen til oss, oppfordrer hun.

 
Fremtidsrettet forretningsmodell

Nylig har Scandic også investert i teknisk utstyr som skal gjøre det enklere å avholde digitale møter. Nå har de lansert et eget tilbud for såkalte hybridmøter hvor deler av møtet foregår over video. Prisen varier ut fra gruppestørrelse og hvilket teknisk utstyr som trengs.

Larsson er håpefull for fremtiden og tror dette er løsninger som vil være etterspurt også etter korona.

– Jeg tror helt klart at den fleksibiliteten og digitaliseringen vi har sett det siste året vil endre hvordan næringslivet bruker hoteller. I tillegg til overnatting og konferanse, håper jeg at Scandic også vil være et sted en kommer innom for å ta kundemøter eller for å sitte å jobbe noen timer utenfor arbeidsplassen, avslutter hun.
 
For spørsmål om coworking på Scandic Stavanger Forus, kontakt
Hotelldirektør Ulrika Larsson, +47 995 39 411
Ulrika.larsson@scandichotels.com
M%C3%B8terom
HYBRIDMØTER: Scandic har møterom for både fysiske og digitale møter.
Hotelldirekt%C3%B8r%20Ulrika%20Larsson
SER FREMOVER: Hotelldirektør Ulrika Larsson tror fleksibel og digital møtevirksomhet vil være etterspurt også etter korona. 

Andre artikler