05.11.2020
fb_n
tw_n
in_n
– Allerede før dørene åpnet på åpningsdagen stod det kunder klar til å komme inn i butikken, og det var stort oppmøte gjennom hele dagen. Åpningen ble feiret med kake og rød løper og det stilte kokker fra både Gorenje og Siemens, som disket opp med nydelig småretter til alle som kom innom, sier daglig leder Rolf Kaafjord.

Butikken er på nærmere 300 kvm og inneholder utstillinger av både kjøkken, vaskerom, bad og garderobe. Se video nedenfor.

Takknemlig

Med butikk i Stavanger er det åpnet opp for et nytt marked for Sørlandskjøkken, som tidligere kun har levert sine produkter i Agder.

– Vi vil gjerne takke for all den positive responsen vi har fått og alle kundene som handler hos oss. Nå begynner snart de første kjøkkenene å leveres hos kjøperne, og vi gleder oss til å se våre kjøkken på plass hjemme hos kundene, sier Rolf Kaafjord.

Med en lokal produksjon på Sørlandet og butikker i Kristiansand, Arendal og nå Stavanger, ønsker Sørlandskjøkken å vise at man kan få et lokalt produsert kjøkken, med høy kvalitet, til en veldig god pris.

– Det handler om nærhet til kundene våre. Derfor lagerfører vi nesten alle våre kjøkkenmodeller, slik at vi både kan levere raskt og rimelig, forteller Kaafjord.

Ny kjøkkendesigner

Allerede en måned etter åpningen ser Sørlandskjøkken behovet for å ansette en ekstra kjøkkendesigner. Budsjettet for omsetning ut året har de allerede nådd etter 3 uker, og alt tyder på at tempoet vil holde seg oppe også fremover. Fra januar blir de tre kjøkkendesignere på fulltid.

Ingenting kommer av seg selv

Selv om Sørlandskjøkken nå opplever stor suksess, og har åpnet butikk både i Arendal og på Forus i løpet av de siste 3 årene, er det knallhard jobbing som ligger bak. De tre eierne Rolf Kaafjord ( daglig leder), Karsten Repstad (produksjonssjef) og Kåre Rypestøl (kjøkkendesigner) jobber for fullt for å oppnå dette.

– Vi er ikke redd for å dra opp ermene og ta i et tak, og vi har dyktige folk som jobber sammen med oss, både i produksjonen og i butikkene våre. Sammen skal vi utvikle Sørlandskjøkken videre, og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer, avslutter Rolf Kaafjord.
sk2-800x534
sks
sus2023_westco-miljo-1-800x490
quotation
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas non porta odio. Etiam non euismod enim, sit amet sollicitudin neque.   

Andre artikler