Nå blir det sirkus på Forus

Nå blir det sirkus på Forus

15.03.2024
fb_n
tw_n
in_n

Nest etter snøklokker og krokus er sirkus et sikkert og kjært vårtegn. 20. mars er Cirkus Arnardo på plass på Forus Nord, like ved de to pipene ved motorveien. - Det er første gang sirkusteltet blir reist på Forus, så det blir spennende, sier sirkusdirektør Are Arnardo.

- Vi gleder oss til å besøke Forus i vår 75-års jubileumssesong og har daglige forestillinger fra 20. mars gjennom hele påsken til og med mandag 1. april, melder Arnardo fra Kristiansand der sirkuset har startet årets sesong med fulle hus tre dager på rad.

- Vi er landets eldste omreisende kulturinstitusjon, etablert av bestefar i 1949, og et jubileum gir oss en god grunn til å gi det store ekstra for publikum, sier sirkusdirektøren. Han forteller om en påkostet jubileumsforestilling der spesielt latteravdelingen er forsterket kraftig.

Les hvordan det hele startet her: https://www.arnardo.no/om-oss/drommen-om-en-sirkel

Den_spanske_temposjongl%C3%B8ren_Alfio_Macaggi_sjonglerer_med_hatter_som_flyr_i_Cirkus_Arnardos_jubileumsshow__Foto-_Cirkus_Arnardo_
FOTO: Cirkus Arnardo
areogpaolina
FOTO: Cirkus Arnardo
Clown_Andre%CC%81_s%C3%B8rger_for_massasje_av_lattermusklene_i_Cirkus_Arnardos_jubileumsshow__Foto-_Fridgeir_Walderhaug-2_
FOTO: Cirkus Arnardo
GRASIOS-_Luftakrobaten_Tunde_Szabo_i_Strapetz_i_Cirkus_Arnardo_i_2023__Foto-_Gunstein_Myre_
FOTO: Cirkus Arnardo
Borghild Eldøen
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler