Juleaktiviteter på Forus

Juleaktiviteter på Forus

30.11.2022
fb_n
tw_n
in_n

Foto: FOMO


Adventstiden er her og vi har samlet en oversikt over aktiviteter i Forus-området som setter julestemningen for både store og små. 

 

Juleverksted  

Hver helg i desember arrangerer IKEA Forus juleverksted for barn mellom 3-7 år. Gjennom desember serveres det også pepperkaker og julegløgg, og barna inviteres til å levere inn julestrømpen slik at nissen kan fylle den med noe godt.  

Les mer om jul på IKEA Forus her. 

 

Julelunsj  

Gjennom desember kan du få servert julelunsj eller melde deg på juleølsmaking hos Paa Forus. Ved Scandic Forus serveres det julelunsj og julemiddag gjenneom hele desember. 16. desember kan du også delta på brunsj i julegaten hos FOMO. For kolleger og venner som ønsker en helaften i julestemning går turen videre fra FOMO til nissefest i Stavanger sentrum.  

Les mer om Paa Forus sine desemberaktiviteter her. 

Les mer om julebrunsj på FOMO her.

 

Adventstrening 

I desember kjører Vår Energi Arena Forus juleinspirerte gruppetimer. Her kan du prøve deg på trening som “julepilates”, “rødnissens crosstraining” eller “alvemagi aerobic” for å komme i julestemning, selv på treningssenteret.  

Les mer om julebonanza ved Vår Energi Arena Forus her. 

 

Julehandel 

På Forus finner du alle årets julegaver. I år forteller flere at de vil redusere gavebudsjettet og da kan det være fint å kjøpe brukt – det er godt for både lommeboka og miljøet. I Bruktbuå til IVAR på Forus finner du for eksempel fine møbler, leker og bøker.  

Les mer om Bruktbuå her.

 

skøyteis 

På Pingvinbanen i Vår Energi Arena Sørmarka inviteres familier til å stå på skøyter lørdag og søndag 3. og 4. desember. Søndag kan en også få prøve seg på curlingbanen eller klatreveggen sammen med instruktør, eller bli med på juleverksted i kafeen. 

Les mer om aktiviteter i Folkehallene her. 

FOMO%20jul
JUL PÅ FORUS: FOMO har forvandlet atriet til en julegate. Opplev julemagien på brunsj 16. desember.

Andre artikler