Futurehome 10 år

Futurehome 10 år

31.07.2023
fb_n
tw_n
in_n

I år markerer det norske strømstyringsselskapet Futurehome, 10-årsjubileum. 
- For oss begynner den virkelige reisen nå, med økt oppmerksomhet på hardware-produkter og en betydelig posisjon i energisektoren er vi klare til å ta fremtiden med storm, sier sier gründer og Head of Partners, Sigbjørn Groven.

Det grønne skiftet startet i hjemmet

Det hele startet med ideen om å gjøre smarthus tilgjengelig for alle. Selskapets rendyrkede strategi skulle være å redusere folks strømforbruk. Futurehome utvikler og selger smarthusløsninger som hjelper folk å spare energi, få tryggere boliger og forenkle hverdagen. Futurehome-appen gir full kontroll på strømforbruk. 

- For hvert smarthussystem som blir installert, spares det opptil 25% på individuelle strømregninger og jevner ut husholdningenes strømforbruk i løpet av dagen. Alt starter med den enkelte, men sammen kan vi gjøre en forskjell. Vi forplikter oss til denne utfordringen, sier Sigbjørn.

Futurehome ble etablert i 2013. I dag har de 90 ansatte, med kontorer på Forus, Oslo og Krakow. Ti års drift med vekst har ført til en global tilstedeværelse for selskapet. De har gått fra et lite kontor på Forus, til tre kontorer og ansatte fra hele verden.

Livlig på Forus

I en kortere periode flyttet hovedkontoret fra Forus, før de etter noen år valgte å komme tilbake.

-Vi opplevde tidlig etter at vi flyttet tilbake at det er betydelig mer liv her. Forus har tatt seg merkbart opp på flere måter og vi stortrives. Tilgjengelighet og beliggenheten var hovedårsaken til at vi kom tilbake. Her er vi midt mellom alt. Og med sykkelstamveien og bussveien blir det perfekt, smiler Sigbjørn.

 

IMG_5094
Den virkelige reisen starter nå sier Sigbjørn Groven, Head of Partners i Futurehome.
Anja Tollefsen Lussand
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler