10 spisesteder på Forus

10 spisesteder på Forus

27.03.2024
fb_n
tw_n
in_n

På utkikk etter spisesteder for seminaret, kundelunsjen eller en middag etter arbeidsdagen? Forus huser en rekke spennende restauranter som kan passe – uansett formål. Sjekk dem ut!

1. AL FORNO FORUS

Den italienske restaurantkjeden Al Forno holder til i Godesetdalen på Forus, og har etablert seg som en populær møteplass. På menyen finner du autentisk italiensk pizza og pasta. Kommer du innom etter jobb kan du også nyte et glass vin til maten.

Adresse: Godesetdalen 10
Nettadresse: https://www.alforno.no/
A7405074
A7405075

2. ISUSHI FORUS

I tillegg til sushi og sashimi, tilbyr de asiatiske varmretter og hawaii-inspirerte poke bowls. Maten kan nytes i restauranten eller som hjemlevering.

Adresse: Petroleumsveien 6
Nettadresse: https://www.isushi.no
A7405073
A7405072

3. MATSALEN

På Tvedtsenteret finner du Matsalen som tilbyr møterom og bespisning i ett. Du kan bestille alt fra salat, suppe eller burger fra menyen – eller få lunsj-catering til møterommet. Perfekt for seminarer eller kundemøter.

Adresse: Lagerveien 2
Nettadresse: https://matsalen.no
Matsalen
Matsalen-2

4. PAA FORUS

Ved Travbanen finner du Paa Forus. Med nærhet til næringsliv og en egen lunsjmeny på hverdager, er Paa Forus en perfekt møteplass. Her får du en klassisk meny med alt fra club sandwich til fish and chips.

Adresse: Bjødnabeen 9
Nettsdresse: https://paaforus.no
A7405173

5. THE SOCIAL BAR & BISTRO

På Quality Hotel Pond ved Koppholen har The Social Bar & Bistro nylig flyttet inn. Menyen består av internasjonale bistroklassikere med en moderne vri. På hotellet kan du også booke konferanse- og møterom med servering.

Adresse: Koppholen 17
Nettadresse: https://socialbarbistro.com
The%20social%20bar
The%20social%20bar-2

6. SCANDIC STAVANGER FORUS

Hos Scandic Stavanger Forus kan du kombinere både jobb og bespisning. Ta frokostmøter i restauranten eller book møterom med servering. Dersom du ønsker å ta en lunsj og en arbeidsøkt i nye omgivelser kan du nå også booke deg kontorplass hos Scandic.

Adresse: Bjødnabeen 2
Nettadresse: https://www.scandichotels.no/hotell/norge/stavanger
Scandic-2
Scandic

7. SOLA BISTRO

I grønne omgivelser ved Sola Golfklubb ligger Sola Bistro. Den middelhavsinspirerte restauranten med en skandinavisk tvist serverer alt fra rekesmørbrød til torskeloin. Med kort avstand fra kontorbyggene i Koppholen er Sola Bistro et perfekt møtested for næringslivet.

Adresse: Åsenvegen 281
Nettadresse: https://www.solabistro.no
Sola%20bistro-2
Sola%20bistro

8. Sabi Sushi Forus 

Sabi Sushi finner du på Tvedtsenteret. Bestill mat som take-away eller nyt måltidet i restauranten. De har en spennende meny som inneholder nigiri, vegetarsushi, maki, sashimi, varmretter og mye mer. 

Adressen: Lagerveien 2
Nettadresse: https://sabi.no/
A7405458
A7405443

9. Dolminos pizza Forus

Håndlaget fersk pizza med norske ingredienser. Velg mellom den sprø italienske- eller den tradisjonelle bunnen. På menyen finner du også et utvalg andre retter som cheesy bdreas, hot wings og søte desserte som cinna stix.  

Adresse: Luramyrveien 79
Nettadresse: https://www.dominos.no/
Dominos-2
Dominos

10. IKEA 

IKEA Forus tilbyr alt fra pølse, boller og is, til de klassiske svenske kjøttbollene og laks. 

Adresse: Grenseveien 2
Nettadresse: https://www.ikea.com/forus
Ikea-2
Ikea-3
Anja Tollefsen Lussand
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler