Åpner innendørs golfhall på Forus

Åpner innendørs golfhall på Forus

06.11.2021
fb_n
tw_n
in_n
Lørdag 6. november åpner Sola Golfklubb dørene til innendørs golf på Forus. Den nye hallen er utstyrt med simulatorer som gjør at du kan spille golf hele året - uansett vært og vind. Hallen blir en ny sosial møteplass for privatpersoner og næringsliv. 

Innendørshallen har egen inngang til det som skal bli den nye sportsbaren til Sola Bistro. De har nettopp importert pizzaovn fra Italia og skal servere golfgjester rykende italiensk pizza og øl fra baren. Målet er at den nye hallen skal bli en sosial møteplass på Forus.

– Vi håper at dette nye tilbudet vil bidra til mer helårsbruk av Golfklubben, og at innendørshallen blir en arena hvor mange får en fin introduksjon til golf, sier daglig leder André Mortensen.

Under åpningshelgen er medlemmer invitert til å teste det nye anlegget. Fra og med neste uke er det åpnet for booking av simulatorene fra 200 kroner per time. Hit kan du ta med venner eller kolleger for en sosial og sportslig kveld på Forus.
 
Bookinger gjøres via Sola Golfklubb. Les mer om den nye innendørshallen her.
IMG_2007
INNENDØRS GOLF PÅ FORUS: André Mortensen, daglig leder i Sola Golfklubb, demonstrerer de nye innendørs golfsimulatorene.

Andre artikler