15.10.2020
fb_n
tw_n
in_n
-Dette er en stor og viktig kontrakt for oss. Ekstra kjekt er det å se at vi som et lokalt selskap på Forus er konkurransedyktige og vinner frem, og ikke minst at det tenkes på «life cycle cost» sier Sverre Øie, Leder prosjektavdeling i Skeie Seating AS.

Kontrakten innebærer at selskapet skal levere fastmonterte auditoriestoler med klappbord til den store aulaen på nye SUS. Aulaen skal ha plass til 320 personer.

Skeie Seating er et tradisjonsrikt selskap som har holdt til i Sandnes i over 70 år. De leverer stoler til plenumssaler både nasjonalt og globalt og har levert til store kunder i et bredt spenn fra Stavanger konserthus, skoler og andre læringsarenaer, kinosaler, bl.a. hos Warner Bros og besøkssenteret på Ground Zero i New York. Selskapet jobber også tett med arkitektfirmaet Snøhetta i ulike prosjekter.

-Det er skikkelig stas at Skeie kommer med på leverandørlaget for nye SUS, og stilig at de har en så spennende kundeportefølje som vi nå blir en del av, sier prosjektdirektør for nye SUS, Kari Gro Johanson.

Hun tror at det er viktig med både god funksjon, komfort og kvalitet når aulaen på SUS skal få stolene på plass. – Da er det kjekt å tenke på at de sitter i stoler som er produsert av en meget kompetent og lokal bedrift.

Skeie Seating starter umiddelbart planleggingen av leveransen, og går i tett dialog med sykehusarkitektene i Nordic Office of Architecture om farger og utforming.

-Vi kommer til å sysselsette flere personer med denne kontrakten og ser frem til den dagen da vi kommer for å montere på plass de 320 sitteplassene på det nye sykehuset, sier Øie.

FOTO:

Fra venstre, Lars Egil Borsheim, prosjektleder bygg nye SUS, salgs- og markedssjef Torbjørn Hetland, seniorrådgiver Randi Karin Sudmann Tunheim, prosjektsjef Sverre Øie og rådgiver anskaffelser/jurist, Espen Oseberg Hansen, nye SUS. Kred: Ingveig Tveranger/Nye SUS
skeie-team-800x450

Andre artikler