31.05.2021
fb_n
tw_n
in_n
Rigger for videre vekst i Seabrokers Fundamentering AS: Ketil Solvik-Olsen går inn som daglig leder, Svein Kverme, og Sigurdur Andri leder henholdsvis avdeling øst og vest.

Seabrokers Fundamentering har vokst frem som et av landets største fundamenteringsselskap. Nå rigger selskapet seg for videre vekst, og skal styrke laget i alle ledd. Selskapet er blitt solid driftet under Svein Kverme og Sigurdur Andri. Siden 2008 har Kverme bygget opp bedriften fra å være et lite, lokalt fundamenteringsselskap til i dag å være et landsdekkende selskap med 80 ansatte og en omsetning på ca 400 millioner kroner.

Med en stadig voksende portefølje av prosjekt og utvidelse av maskinpark, ønsker Svein Kverme å rette mer av sin fokus på å sikre høy kvalitet på driftsoppgaver og kontakt med kunder. Kverme går derfor inn som ny avdelingsleder for Seabrokers Fundamentering avdeling Øst. Sigurdur Andri går inn som avdelingsleder for Seabrokers Fundamentering Avdeling Vest.

Ketil Solvik-Olsen tar over rollen som daglig leder for Seabrokers Fundamentering. Ketil har det siste året jobbet som forretningsutvikler for Seabrokers, samt vært rådgiver i Mobility Forus. Han har lang bakgrunn fra storting og regjering, og har tidligere jobbet i rederi, bilbransjen og luftfart.

Ketil har i tiden som forretningsutvikler i Seabrokers Group vist at han har en rekke gode ideer og visjoner for fundamenteringsbransjen i tillegg til gjennomføringsevnen som skal til for å være med å drive dette til ytterligere høyder. Han ser raskt det store bildet, og har en rekke kontakter i inn- og utland etter å ha bodd i USA, samt fra fartstiden som Samferdselsminister.

Kverme og Andri ser frem til å få Solvik-Olsen som daglig leder, og med det få mer tid til å jobbe med drift og gode fundamenteringsløsninger.

Seabrokers ser frem til at Ketil Solvik-Olsen, Svein Kverme og Sigurdur Andri nå skal legge fundamentet for at landet vårt fundamenteres av Seabrokers Fundamentering! Ledertrioen skal den nærmeste tiden jobbe med en plan for selskapets satsing og utvikling de nærmeste årene, og hvordan man kan benytte den unike kompetansen blant firmaets ansatte til å bygge dette videre. Seabrokers Fundamentering er i vekst, og ledertrioen ser seg derfor om etter flere driftige folk som kan være med å bidra til den videre veksten. Når landet skal bygges trengs det folk som lever og ånder for store maskiner, praktisk arbeid og med god lagånd.

Seabrokers er veldig stolte over at det som startet som en løsning på ett akutt fundamenteringsbehov på Forus i 2007 nå 14 år senere er et av landets største uavhengige fundamenteringsselskap!
DSC00237
BLIR NY DAGLIG LEDER: Ketil Solvik-Olsen har det siste året jobbet som forretningsutvikler for Seabrokers. Nå tar han over som daglig leder i Seabrokers Fundamentering. 

Andre artikler