Sommeraktiviteter på Forus!

Sommeraktiviteter på Forus!

06.07.2023
fb_n
tw_n
in_n
Ser du etter aktiviteter for lek og moro med familien? På Forus finner du en rekke spennende aktivitetstilbud. Sjekk dem ut! 
  

1. AIR BY BOLDER 

AIR by Bolder er en møteplass full av aktiviteter for både bedrifter, skoleklasser og familier. Aktivitetssenteret byr på klatring, høydebane, parkour, trampoline, zipline med mer. Her kan en også booke møterom for å kombinere faglig påfyll med fysisk aktivitet.  
 
Les mer her
 
Adresse: Lagerveien 2 

Les: AIR by Bolder lanserer “Møteplass for mestring” 
  

2. FRILUFTSLIV 

Mellom bebyggelsen på Forus finner du også grønne lunger og friluftsliv. Visste du at Stavangers eneste "fjellkjede" går gjennom Forus? Vi har samlet 5 hverdagsturer som passer for alle. Pakk sekken og dra på en tur ut i frisk luft. 
 
Les: Turperler på Forus
  

3. INTERPADEL FORUS 

Interpadel Forus er et nytt og flott padel-senter med fem doble og to single baner. Hallen har alt av fasiliteter, inkludert lounge og møterom til spesielle arrangement, utleie og kjøp av padel-utstyr og klær, i tillegg til garderobefasiliteter med badstu.  

Les mer her.  

Adresse: Gamle Forusveien 53 
 

4. LEOS LEKELAND 

Hos Leos Lekeland på Forus er det åpent for lek og moro hver eneste dag. Her er det sklier, trampoliner, ballbinger og diverse aktiviteter som gir barna en fartsfylt og aktiv dag. Dette er en møteplass for hele familien med fokus på lek og aktivitet.  
 
Les mer her
 
Adresse: Forusparken 24 
  

5. RUSH TRAMPOLINEPARK 

Ved aktivitetssenteret Rush trampolinepark ønskes både voksne og barn velkommen til spretne aktiviteter. Med vegg-til-vegg trampoliner og myke skumgroper kommer du til å bokstavelig talt hoppe av glede. 
 
Les mer her
 
Adresse: Lagerveien 13 
  

6. SOLA GOLFKLUBB 

Golfgleden i regionen er stadig voksende, og hos Norges største golfklubb er alle velkomne. I Golfparken på Forus inviteres både barn og voksne til å spille golf eller fotballgolf. Dette tilbudet krever ingen tidligere erfaring, så her er det bare å prøve seg fram og ha det gøy. 
 
Les mer her
 
Adresse: Åsenvegen 281 
 

7. VÅR ENERGI ARENA FORUS 

Vår Energi Arena Forus er en del av det interkommunale samarbeidet Folkehallene. Hallene byr på mange muligheter for å skape en aktiv og sosial møteplass, enten det er firmatrening, teambuilding eller barnebursdag.  
 
Les mer her
 
Adresse: Moseidsletta 41 

Andre artikler