Publikumsrekord da Forus og Gausel IL feiret 40 år

Publikumsrekord da Forus og Gausel IL feiret 40 år

31.05.2023
fb_n
tw_n
in_n
Forus eget idrettslag, Forus og Gausel IL (FGI), feiret sin 40-årsdag 24. mai med å tape 0-5 for Viking i første runde i cupen. Sjelden har et lag jublet så mye for et tap. Det ble nemlig ny publikumsrekord med 1500 tilskuere og topp stemning. 

– Det var en helt fantastisk opplevelse med så mye folk og så god stemning, sier daglig leder i FGI, Morten Landråk-Sæther og jubler også for at klubben sitter igjen med nærmere 200.000 kroner fra billetter, kiosksalg og premiepenger fra Norges Fotballforbund. – Dette er en skikkelig boost for oss og penger vi ikke hadde regnet med. De skal vi bruke til et enda bedre tilbud til barn og unge og spre enda mer idrettsglede, sier Landråk-Sæther.
 

Nytt tribuneanlegg

Samtidig kan klubben glede seg over at Stavanger kommune har godkjent klubbens planer om nytt tribuneanlegg på Knudamyrå. Arbeidet starter om ikke så lenge og skal utføres av byggmester Sagen.

tribune
NYTT TRIBUNEANLEGG: Slik blir det nye tribuneanlegget som snart skal bygges på Knudamyrå.

40 ÅR MED "IDRETT FOR ALLE - SAMMEN FOR EN BEDRE BYDEL"


Forus og Gausel Idrettslag har over 1100 medlemmer som driver med fotball, håndball, basketball og allidrett. Idrettslaget ble etablert i 1983. Fotballavdelingen holder til på Knudamyrå Idrettspark og håndballavdelingen holder til i Gautesetehallen. Klubben drives fra klubbhuset "Knudepunktet" som ligger ved Knudamyrå Idrettspark.
FGI-Viking_59
KJEMPEFORNØYD: Daglig leder Morten Landråk-Sæther.
FGI-Viking_01
HJEMMEBANE: Knudamyra idrettspark

Andre artikler