Lidenskapelig opptatt av å designe gode arbeidsplasser

Lidenskapelig opptatt av å designe gode arbeidsplasser

28.02.2024
fb_n
tw_n
in_n
For ett år siden etablerte Siri Øvstebø Fomo Design, et utspring av Fomo Works på Forus. Den ferske gründeren brenner for å skape gode arbeidsmiljø og jakter wow-følelsen i alt hun leverer. Tilbakemeldingene tyder på at hun har lykkes med det.
 
- Et godt design handler om mer enn møbler.  For meg handler det om funksjon, komposisjon, fargebruk, miks av materialer, lys, tekstur og kreativitet. Jeg har stor tro på å gjøre arbeidslokalene annerledes for folk, og at det er med på å gjøre en forskjell for dem som jobber der, sier Siri Øvstebø, daglig leder i Fomo Design. Hennes interiør kjennetegnes av ombruk og spreke farger.
 
I løpet av selskapets første driftsår har Siri hatt stor pågang fra bedrifter som ønsker å få hjelp av Fomo Design til å forbedre sine kontorlokaler - Det er helt fantastisk, og veldig kjekt. Jeg stortrives med å kunne jobbe med det jeg brenner for, å skape arbeidsplasser som gir energi, arbeidslyst og ro, forteller Siri.
 

20 år på Forus

Før Siri startet Fomo Design i fjor, jobbet hun 19 år på IKEA Forus. Fra kontoret hennes i FOMO Vassbotnen ser hun rett over på sin gamle arbeidsplass. Derfra har hun tatt med seg inspirasjon til egen visjon.  - Jeg har tatt med meg visjonen til IKEA, den inspirerer meg: « Å skape en bedre hverdag for de mange menneskene». For meg, og for Fomo Design handler det om å skape en bedre arbeidshverdag for de mange menneskene, smiler Siri.

Se hele intervjuet med gründeren her og bli inspirert.
 
Anja Tollefsen Lussand
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler