Forusbedriften Fraktal hanker inn priser

Forusbedriften Fraktal hanker inn priser

21.12.2023
fb_n
tw_n
in_n
Siden starten i 2014 har Fraktal bygd et sterkt fagmiljø med engasjerte konsulenter som brenner for datadrevne løsninger. Fraktal har jevn og solid vekst og for [SS1] sjette år på rad er de gasellebedrift. Blant Dagens Næringslivs gasellebedrifter er Fraktal på listen over de selskapene som vokser raskest i Norge. I år kom de også på andreplass i «Great Place To Work Institute» sin kåring av Norges beste arbeidsplasser med 20-49 ansatte.

– Dette er vi utrolig stolte over, sier daglig leder i Fraktal, Siv Sødal. Hun takker gjengen sin for det solide arbeidet som legges ned for selskapets kunder og samarbeidspartnere.

– Vi har en fin gjeng med dyktige konsulenter som skal ha æren for at vi lykkes og har mange fornøyde kunder. Ambisjonen er å være en kompetent og god samarbeidspartner og våre konsulenter betyr alt for at vi kan levere gode løsninger og stadig lykkes med å vinne nye prosjekter, forteller hun. 
 

Sverger til kompetansedeling

Fraktal er en samling av dataingeniører og økonomer, med solid forretningsforståelse og god erfaring med å forstå kundenes behov.
 
- For oss er det å jobbe i team en avgjørende faktor for vår suksess. Den brennende interessen og engasjementet for data, teknologi og forretning deles av alle i selskapet og kompetansedeling er en viktig del av kulturen. Dette har også blitt et av våre varemerker og noe av grunnen til at mange kunder velger oss som langsiktig samarbeidspartner, sier Siv.
Selskapets strategi er tydelig: De utvikler sin konsulentvirksomhet med solid fagkunnskap og flinke folk med spesialkompetanse innenfor noen få utvalgte fagområder. De har troen på å utvikle seg sammen, forsterke og forbedre seg på det de er gode på.
- Folk trives best når de jobber med det de liker best. Hos oss har vi klokketro på at laget er sterkere enn individet. Vår vekst og utvikling er et resultat av felleskapets bidrag. Det er lagfølelsen i selskapet som er vårt konkurransefortrinn, særlig når det kommer til rekruttering og kampen om de de beste folkene, sier HR- og administrasjonsansvarlig Marie Tokheim.
 

Videre vekst

Fraktal er fordelt på tre kontorer rundt om i landet; Sandnes, Oslo og nå nylig i Trondheim.  Målet er å vokse videre i samme takt, og bevare den samme kulturen.
Bare 2 % av Norges bedrifter blir DN Gaseller, men det er likevel disse bedriftene som skaper 47 % av alle nye arbeidsplasser i privat sektor. I forbindelse med at Fraktal er nominert som årets Gaselle-bedrift for sjette år på rad oppgir selskapet en vekst siden 2018 på 108 %.
 

Forus fordi ansatte ønsker det

- Forus er nær alt, og midt mellom alt. Derfor er vi her. Dette er et knutepunkt for hele regionen, for både ansatte og kunder er det logistikkmessig en gunstig plassering for oss. Og det er her våre ansatte har fortalt oss at de vil være, forsikrer Marie.
SIV%20S%C3%98DAL%20Fraktal
DAGLIG LEDER: - Jeg er opptatt av det gode lagspillet og dele kompetanse både internt og med våre kunder, forteller daglig leder Siv Sødal.
Fraktal%20bilde%201
BYGGER LAGET SAMMEN: HR- og administrasjonsansvarlig Marie Tokheim (tv), og daglig leder, Siv Sødal, er stolte av kulturen i selskapet.
Anja Tollefsen Lussand
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler