Flügger Farve Sandnes flytter til Forus

Flügger Farve Sandnes flytter til Forus

03.01.2024
fb_n
tw_n
in_n

Etter fem år stenger Flügger Farve Sandnes dørene i Gravarsveien i Sandnes sentrum. 25. januar åpner en helt ny butikk i Bjødnabeen på Forus. Den nye butikken blir større enn butikken i Gravarsveien og det skal ansettes flere medarbeidere.

- I starten blir det snakk om 1-2 nye ansatte og prosessen er allerede i gang. Vi har hatt mange søkere av godt kvalifiserte folk, sier daglig leder Elisabeth Jørmeland hos Flügger Farve Sandnes. Dette melder Sandnesposten onsdag.

Flügger vurderte Sandnes sentrum for den nye butikken. Men Jørmeland fremholder at det har vært vanskelig å finne egnede lokaler til deres type drift i sentrum.
- Det er lite å velge mellom, sier Jørmeland og fortsetter: - Vi er avhengige av god plass og gode tilkomsmuligheter. Da vi fikk tilbud om lokaler i Bjødnabeen var vi ikke i tvil om at dette var rett plass. Lokalene er svært godt egnet til vår type drift og gir oss store utviklingsmuligheter. Plasseringen er også sentral med tanke på kunder fra både Sandnes og Stavanger.

Flügger Farve har nesten 400 butikker totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Kjeden driver handel og produksjon fortrinnsvis med maling og lakk og produkter som står i forbindelse med dette.

FOTO: Flugger Farve Sandnes

 

Borghild Eldøen
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler