Det svinger på Forus – stor interesse for leie av nybygg

Det svinger på Forus – stor interesse for leie av nybygg

29.08.2022
fb_n
tw_n
in_n
I Koppholen 20 bygges det både kontor og lager om dagen. Grunnen er rift om denne typen bygg; kombinasjonen der det tilbys verksted eller lager sammen med kontorplasser.

– Vi har ikke aktivt markedsført nybygget, dette prosjektet satt vi i gang kun da vi så økende etterspørsel etter nye store haller sentralt på Forus, sier Eirik Steimler i Ragde Eiendom som er hovedeier.
 
Hall 1 er ferdig bygget og leid ut til Claxton Engineering AS som skal overta 5. september.

Hall 2 er leid ut til Norse Technology, de leier alt verkstedareal på eiendommen i dag, men dette lokalet skal Phoenix Rental AS overta da de vokser ut av sine lokaler de har der. Hall 2 er ferdig i oktober.

Hall 3 har mange firmaer vist interesse for, men Ragde Eiendom ønsker å leie ut verksted og kontor samlet. Denne står klar november.
 
Kort om hallene: Bygget er 15 meter høyt og hver seksjon har ca 900 kvm grunnflate pluss 300-600 kvm mesanin. Det er 25t traverskran i alle seksjoner og de er bygget med tanke på fremtidig dynamisk bruk. Kvia AS er hovedentreprenør for prosjektet.
 
Koppholen 20 består ellers av 10.000 kvm kontor og lager/verksted med god standard og er nesten fullt utleid. Kun 500 kvm kontorareal er igjen.
Ragde%20Eiendom
STOR ETTERSPØRSEL: Ragde Eiendom er i ferd med å bygge et kombinasjonsbygg i Koppholen 20. Første leietaker flytter inn i september, hele bygget med tre seksjoner er ferdig i november.

Andre artikler