Stor pågang for kjøttbutikk på Forus!

Stor pågang for kjøttbutikk på Forus!

03.04.2024
fb_n
tw_n
in_n
TT MEAT startet i 2018, og i begynnelsen ble kvalitetskjøttet levert på døren til kundene. Juni 2020 åpnet de butikken på Forus og i august 2022 gikk Jørgen Tengs-Pedersen fra jobben som markedssjef i Seabrokers, til gründerliv og fulltidsansatt i kjøttbransjen. Fra den populære kjøttbutikken TT Meat på 50 kvadratmeter i Forusbeen 80, selger TT MEAT håndplukket kvalitetskjøtt med stor suksess.
 

- Hit kommer kunder fra hele regionen. Mange er generelt matglade, andre rendyrkede kjøttentusiaster, noen grillkonger og flere og flere restauranter, sier Jørgen Tengs-Pedersen.
 

Lidenskapelig opptatt av kvalitet

TT Meat lover å levere varer som er bedre enn forventet. Det er lidenskapen for kvalitetskjøtt som er drivkraften. Hemmeligheten er å håndplukke alt kjøttet selv, og aldri kompromisse på kvalitet. Finner de ingenting som oppfyller kriteriene for kvalitet, blir det heller ingenting å tilby fra hyllene hos kjøttbutikken.
 

Utvalgte åpningstider

Det er mulig å få kjøpt varer fra TT Meat en gang i uken. Butikken holder kun åpent hver torsdag fra kl.14:00 til 18:30, resten av uka benyttes til å lete etter de gode kjøttstykkene.
 
- Det finnes ikke mye av dette kjøttet, fordi vi ønsker veldig fin marmorering og alt blir jo håndplukket. Vi har såpass bra trøkk den ene dagen vi holder åpnet, så det fungerer godt, forteller han.
 
Marmoreringen i kjøtt er alle de hvite små fettstripene og prikkene en kan se jevnt fordelt i kjøttet. Det er fettet som gir kjøttet smak når det smelter under steking. 
 

Alle veier fører til Forus

På torsdager strømmer kundene til. Allerede før åpningstid står flere kunder klare utenfor døren. Da vi ankom butikken en torsdag en halv time før åpning, var det kø ved inngangsdøren.
 
Hvorfor valgte dere å etablerer dere på Forus?
- Alle veier fører til Forus. Det er sentralt, og et midtpunkt i regionen. Det kommer oss veldig til gode ettersom kundene våre som oftest kommer fra Sandnes, Sola og Stavanger. Vi får stadig tilbakemeldinger om at vi er lett tilgjengelig plassert.
 

Fra Forus til Oslo

8. februar åpnet bedriftens første filial, i Grefsenveien 30 A på Storo. Også her med håndplukket kjøtt. Åpningstidene er de samme som på Forus.
 - På kort tid har vi bygget opp en kundemasse i Oslo, og allerede nå opplever vi et godt trøkk når butikken holder åpent, smiler Jørgen.
 
A7404648
Sentralt på Forus: Forusbeen 80.
A7404613
TT meat har åpent hver torsdag.
A7404623
Matglade kjøttentusiaster.
A7404605
Håndplukket kvalitetskjøtt.
Anja Tollefsen Lussand
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler