Slag i slag for golfklubben på Forus

Slag i slag for golfklubben på Forus

24.05.2024
fb_n
tw_n
in_n

Nå er det høysesong for golf, en sport som stadig øker i popularitet. På Forus ligger Norges største golfanlegg, Sola golfklubb. Klubben satser stort på å beholde denne posisjonen; i 2021 åpnet en innendørshall med golfsimulator og neste år åpner en to-etasjes drivingrange med loungeområde.

- Her går det slag i slag. Vi ønsker å skape et sted med tilbud for alle. Teambuilding, bedriftsarrangement er et viktig segment for oss å satse videre på, sier Andre Mortensen, daglig leder i Sola golfklubb.

Sola Golfklubb holder åpent hele året og har 3000 medlemmer, 170 partnerbedrifter, 16 ansatte to 18-hullsbaner og en 6-hullsbane. I høysesong fra påske og til november, er det 200-300 besøkende hver dag, og arrangementkalenderen er fullbooket.

- Det ingen tvil om at vi er store på grunn av beliggenheten. Midt i Norges største næringsområde ligger vi, Norges største golfklubb, det er vi stolte av, smiler André.

Hva er det kjekkeste med jobben din?
- Å jobbe med folks fritid er veldig kjekt. Dessuten driver vi godt. Vi er totalt 16 ansatte og omsetter for om lag 40 millioner i året. God drift gjør at vi kan videreutvikle, investere og satse videre.

A7407415
A7407447

Andre artikler