Vokser på sikkerhet
19. desember 2019

Vokser på sikkerhet

Netsecurity vokser kraftig og har i løpet av det siste året fått et tyvetalls nye kunder i regionen. Nå har selskapet ansatt to nye ved Forus-kontoret.

Netsecurity er eid av Agder Energi Venture, og har kontorer i Stavanger (Koppholen), Kristiansand, Grimstad, Oslo og Bergen. Selskapet er i kraftig vekst i alle byene med cybersikkerhet som hovedfokus.

– Bare i Stavanger-regionen har vi det siste året fått et tyvetalls nye større kunder som vi hjelper med sikkerhetsutfordringer innenfor flere områder,  fra testing og rådgivning til overvåking, sier regionsdirektør Sigbjørn Sørensen i Netsecurity.

Som følge av veksten har selskapet ansatt Per Rynning og William Kristoffersen ved Forus-kontoret. Begge blir en del av Netsecuritys landsdekkende team for penetrasjonstesting (Red Team).

Rynning kommer fra Capgemini hvor han har jobbet som sikkerhetsrådgiver. Kristoffersen er ansatt på deltid mens han studerer på Universitetet i Stavanger. Begge har sertifiseringen Offensive Security Certified Professional, og vil få anledningen til å fylle på med mye ulik erfaring, samt kurs og sertifisering.

– Red Team er vår spydspiss, og gjennom leveranser av høy kvalitet har vi hjulpet mange kunder over hele landet og i regionen. Vi opplever at det nesten ukentlig kommer inn nye kunder på alle kontorene våre, sier Sigbjørn Sørensen.