Vinner av Nærings NM 2012 til Bjørnson
19. april 2013

Vinner av Nærings NM 2012 til Bjørnson

Sandnes Kommune vant 1. plass i NHOs Nærings NM for 2012.

Tirsdag 16. april kom hele Næringslivsutvalget på bedriftsbesøk til Bjørnson, som holder til i Stokkamyrveien 13, med næringssjef Nina Othilie Høiland, varaordfører Pål Morten Borgli, gruppeleder for Høyre Thor Magne Seland, ordfører Stanley Wirak og rådmann Bodil Sivertsen.

Ordfører Stanley Wirak: – Om å ta tak i gode tider

“Vi lever i en region som går godt, men det er i gode tider en skal ta tak i utfordringer,” sa Stanley Wirak, ordfører i Sandnes da han sammen med Næringslivsutvalget i Sandnes kommune besøkte Bjørnson Organisasjonspsykologene.

“Det er kunnskap som skal ta regionen videre,” uttalte Wirak. Han konkluderte med at det er verdifullt å ha en kompetansebedrift som Bjørnson som arbeider med organisasjonsutvikling og lederutvikling, sentralt lokalisert på Forus i Sandnes, med kort avstand til det øvrige næringslivet og offentlige virksomheter.

Næringslivsutvalget i Sandnes har ukentlige møter med bedrifter i kommunen for å være orientert om de utfordringer og problemstillinger som næringslivet er opptatt av. Gjennom besøkene ønsker de å bli bedre kjent med virksomhetens daglige drift og planer for fremtiden, samt kunne diskutere konkrete problemstillinger av felles interesse.

Pressemeldingen kan i sin helhet lese her.

(Bilder: Bjørnson)