Velkommen til Forus på web!
25. august 2012

Velkommen til Forus på web!

Forus vokser kraftig og skal transformeres gjennom storsatsing på infrastruktur, næringsbygg, boliger og grøntarealer. Sentrale eiendomsaktører samarbeider om å skape økt kjennskap og en tydeligere merkevare for området som en regional, nasjonal og internasjonal verdiskapningsmotor. Hjelp oss å sette Forus på kartet - og å synnligjøre kunnskapen, innovasjonen og verdiskapningen! Hold deg oppdatert om Forus og det som skjer i området via web, nyhetsbrev og Facebook – og tips kolleger og venner!

Forus.no
Den nye webportalen er skreddersydd for både PC, mobil og nettbrett og vi håper du besøker den jevnlig. Da blir du holdt oppdatert om lokale nyheter og transformasjonen av Forus. Har din bedrift en nyhet eller historie du ønsker vi skal skrive om? Vi tar gjerne mot tips på post@forus.no.

Nyhetsbrev
Vi håper du også melder deg på vårt nyhetsbrev via påmeldingsfunksjonen nedenfor. Da vil du blant annet få mulighet til å delta i konkurranser med flotte premier. Har du kollegaer og venner som du ønsker skal motta nyheter fra oss? Send e-postadresser til post@forus.no.

Facebook
På Facebook blir du også holdt løpende oppdatert om stort og smått fra området. Følg oss – og husk å anbefale siden til kolleger og venner.
www.facebook.com/ForusForyou