Tre nye kontrakter til add energy
18. oktober 2013

Tre nye kontrakter til add energy

Det Forus-baserte internasjonale kompetanseselskapet add energy har vunnet tre nye kontrakter med henholdsvis Statoil, Wintershall og Centrica.

Dermed styrker selskapet sitt samarbeid med noen av sine strategiske kunder og inngår lange rammekontrakter. I en pressemelding uttales det:

– Det er strategisk viktig for oss å kunne tilby våre kunder de beste konsulenter, samt å kunne tilby våre konsulenter interessante arbeidsoppgaver. Vi er i et presset marked med stor etterspørsel etter våre tjenester.

Statoil: add energy har i samarbeid med Aker Solutions subsurface enhet inngått en fem år pluss mulighet for opsjoner på 2+2+1 på konsulenttjenester med Statoil. Rammeavtalen gjelder fagområdene boring, brønn og operasjon, samt subsurface disipliner innen lete- og petroleumsteknologi.

Wintershall: add energy har inngått en rammekontrakt for konsulenttjenester med Wintershall Norge. Kontrakten har en tre års gyldighet med ett års opsjon gjeldende fra 1. august 2013. Rammeavtalen gjelder innen fagområde boring og brønn, HSEQ, subsea, ytre miljø, kontakt, samt drift support, og skal dekke behov både i Stavanger og Bergen.

Centrica: add energy har inngått en rammekontrakt for konsulenttjenester med Centrica Energi. Kontrakten har en fem års gyldighet med 1+1 års opsjon gjeldende fra 1. oktober 2013. Rammeavtalen gjelder innen fagområde boring og brønn, HSEQ, subsea, kontakt, samt drift support.

add energy har ca. 300 ansatte og konsulenter og avdelingskontorer i Oslo, USA, Storbritannia, Oman, Singapore, Australia og New Zealand.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: add energy)