Statoil inngår avtale med britiske Science Museum Group
27. juni 2016

Statoil inngår avtale med britiske Science Museum Group

Et nytt, interaktivt galleri, Wonderlab: The Statoil Gallery, åpner i oktober og vil inneholde interaktive utstillinger, kunstverk, praktiske demonstrasjoner og engasjerende opplevelser.

Gjennom vår støtte til vitenmuseet vil Statoil bidra til økt forståelse for vitenskap blant allmennheten, og inspirere barn og ungdom, heter det i en pressemelding fra Statoil, som har hovedkontor på Forus.

– Vi er glade for å støtte Wonderlab: The Statoil Gallery. Vår industri er avhengig av utvikling innen vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk. Vi må investere i vitenskap for å klare å gi verden den energien den behøver, samtidig som vi begrenser klimagassutslippene, og dermed forhindrer en farlig klimaendring, sier John Knight, konserndirektør for Global strategi og forretningsutvikling og Statoils landsjef i Storbritannia.

Statoils støtte til Wonderlab: The Statoil Gallery er å bygge videre på barns naturlige nysgjerrighet innen vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk (STEM) for å skape et langvarig engasjement hos dem. Statoil mener at nyskaping er nøkkelen til verdiskaping i framtiden.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

Bilder: Statoil