Ser vekstmuligheter fra nytt hovedkontor på Forus
24. januar 2020

Ser vekstmuligheter fra nytt hovedkontor på Forus

Det norskeide oljeserviceselskapet Wellcem skal vokse videre nærmere kunder og samarbeidspartnere på Forus.

Wellcem AS har nettopp flyttet hovedkontoret til Forus og startet det nye tiåret i moderne og funksjonelle lokaler i Kanalsletta 4, med flott utsikt over golfbanen og Norges viktigste næringsområde.

– Forus har en sentral plassering i regionen, og vi har kommet nærmere kunder, samarbeidspartnere og leverandører. De fleste ansatte har fått kortere vei til kontoret, og det er praktisk at flyplassen kun er åtte minutter unna, sier Morten Evensen, Vice President, sales, marketing and business development i Wellcem.

Kanalsletta 4 er det høyeste bygget på Forus og huser leietakere som Time & Date, Petrolink og Kruse Smith. Wellcem har kontorer og laboratorium i henholdsvis 8. og 2. etasje med et totalareal på 800 kvm. Selskapet har 27 ansatte, hvorav 14 på Forus og de øvrige i Midtøsten og Asia.

Wellcem leverer ukonvensjonelle løsninger for plugging og tetting av lekkasjer i olje- og gassbrønner og håndterer ulike former for brønnintegritetutfordringer. Istedenfor konvensjonelle metoder som mekaniske plugger, benytter Wellcem en patentert polymer resin-teknologi som tetningsmateriale.

– Vi er inne i en vekstperiode og gleder oss over den nye lokasjonen som dekker både nåværende og fremtidig behov, sier Morten Evensen.

Wellcems kundeliste består hovedsakelig av globale operatørselskaper som Chevron, Shell, BP, Total, Repsol og Saudi Aramco. Selskapets ansatte besitter kompetanse innen boring, komplettering , reservoar og kjemi.