Seabrokers kjøper hus. Pepperkakehus!
4. desember 2013

Seabrokers kjøper hus. Pepperkakehus!

Seabrokers har tradisjon for å støtte gode lokale tiltak, og kjøper et pepperkakehus i Aftenbladets pepperkakeby til inntekt for Crux.

Aftenbladet arrangerer sin årlige pepperkakeby, og tilbyr også bedrifter og enkeltpersoner i lokalområdet til å by på husene i byen. Pengene som samles inn går uavkortet til Crux, som er et oppfølgingssenter som hjelper rusavhengige som ønsker å bli rusfrie i Sandnes

Seabrokers, som holder til i Forusbeen 78 på Forus, kjøper nå ett av Aftenbladets 200 pepperkakehus, og oppfordrer andre bedrifter i regionen til å gjøre det samme.

Krogsveen har laget prospekt som viser alle husene i pepperkakebyen. Her får du, som i alle andre prospekter, viktige opplysninger om hvert hus, for eksempel hvem som har bygget det og hvilken oppskrift som er brukt. Når du har funnet ditt drømmehus, går du fram på samme måte som når du kjøper et vanlig hus. Du kan se hele prospektet ved å klikke HER.

I prospektet står det bl.a.:

Områdebeskrivelse:
Boligene ligger midlertidig i en koselig liten julelandsby, midt i en stor by, inne i et stort hus kalt Mediegården. Hver dag i desember kommer det hundrevis av nysgjerrige mennesker hit for å oppleve ekte julestemning og la seg fasinere av landsbyens unike oppbygning.

– Oppfordring om å by på pepperkakehusene går først og fremst til næringslivet og kommunene i distriktet. Men det er også mulig for privatpersoner å legge inn bud, sier Kurt Frafjord, leder for eiendomsmegler Krogsveen avdeling Rogaland, til Aftenbladet.

I følge Aftenbladet trengte Sandnes-ordfører Stanley Wirak bare minutters betenkningstid før han slo til sikret seg hus nummer 1. Han oppfordrer alle de andre ordførerne i Sør-Rogaland om å kaste seg ut i boligmarkedet med lukt av jul.

Les hele Aftenbladets artikkel og se flere bilder her: By på et pepperkakehus

(Bilder: Seabrokers/Krogsveen)