Redd barna inngår kontrakt med Contesto
15. mai 2013

Redd barna inngår kontrakt med Contesto

  Contesto skal være leverandør for Redd Barna sitt dokumenthåndteringssystem i Norge.

Redd Barna har vært eDOCS brukere i flere år, og fra i år av skal Contesto, som holder til i Stokkamyrveien 13 på Forus, være samarbeidspartner for videreutvikling av løsning.

Contesto ble etablert i Stavanger i 2001 og har i dag kontorer i Stavanger og Oslo. Helt siden oppstarten har de vært en dedikert løsningsleverandør innen fagområdet informasjonsforvaltning (Enterprise Information Management) og er rangert som Platinum Partner hos OpenText, samt at de er OpenTexts eneste Investment Partner i Norge.

Redd Barna er verdens ledende uavhengige organisasjon for barn og har 100 000 støttespillere i Norge, samt flere tusen frivillige som deltar i aktiviteter på lokalt plan over hele landet. Deres kunnskaper og erfaring, respekt for barn og uredde holdning til å snakke ut om deres rettigheter, gir Redd Barna en autoritet og stemme som blir lyttet til av myndigheter og media både hjemme og ute. De er partipolitisk og religiøst nøytrale og som de pleier å si: Redd Barna er på parti med barna.

 

(Bilder: Redd barna, Contesto)