PGNiG forlenger med ti år på Forus
8. desember 2016

PGNiG forlenger med ti år på Forus

Seabrokers Eiendom passerte nylig inngåtte leieavtaler for over 30.000 kvm på Forus i år. Nå har selskapet også forlenget avtalen med PGNiG i Vestre Svanholmen 4.

Presseinformasjon
8. desember 2016

Seabrokers Eiendom er blant Forus’ største eiendomsaktører og deltaker i Forus-samarbeidet som driver langsiktig omdømmebygging av området. Selskapet utvikler og eier mange ikoniske eiendommer ved golfbanen. Ett av byggene er Vestre Svanholmen 4 som har vært PGNiGs hovedkontor siden selskapet ble etablert i 2007. Nå er leieavtalen på cirka 1.000 kvm forlenget med ti år.

– Vi er stolte av tilliten nok en leietaker viser oss. I avtaleprosessen har vi fått tilbakemelding om at bygget har meget sentral beliggenhet og at vi har vist stor fleksibilitet basert på leietakers behov, sier Rolf Aarthun, salgs- og kontraktsansvarlig i Seabrokers Eiendom.

Vestre Svanholmen 4 tilrettelegges spesielt for teknologibedrifter, og tidligere i år er det inngått leieavtaler med Tieto Norway, Cegal og F5IT. Seabrokers Eiendom har også i 2016 forlenget leieavtalene med ENI Norge og Aibel i hhv. Vestre Svanholmen 12 og 14.

I tillegg til Seabrokers Eiendom består Forus-samarbeidet av DNB Næringseiendom, FORTIN AS, Forus Parkering AS, 2020park, Høgevoll, NCC Property Development, Base Property, Kanalsletta Utvikling, Tjelta Eiendom, Tvedtsenteret, Norwegian Property, Forus Næringspark, IKM Eiendom, Trallfa Eiendom og Brødrene Kverneland Eiendom.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Rolf Aarthun, Seabrokers Eiendom
Telefon: 957 00 394
E-post: rolf.aarthun@seabrokers.no

Stein Racin Grødem, talsperson i Forus-samarbeidet
Telefon: 924 36 228
E-post: stein.racin.grodem@forus.no

Web: www.forus.no
Facebook: www.facebook.com/ForusForyou