Ny administrerende direktør i Kruse Smith Eiendom
25. oktober 2016

Ny administrerende direktør i Kruse Smith Eiendom

Kjell Erik Grøsfjeld blir ny administrerende direktør i Kruse Smith Eiendom.

Grøsfjeld (44) er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og har siden 2003 arbeidet som eiendomsadvokat i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS, hvor han er leder for selskapets praksis innen eiendom og entreprise i Stavanger.

Den nye lederen av Kruse Smith Eiendom, som i region vest holder til i Kanalsletta 4 på Forus, har i tillegg til omfattende juridisk erfaring også vært en sentral i ressurs innen lokalpolitikken i Stavanger. Han er blant annet tidligere leder for Kommunalstyret for miljø og utbygging, som er det politiske fagstyret for kommunens eiendommer og byggeprosjekter. For tiden er Grøsfjeld bl.a. nestleder i Kontrollutvalget i Stavanger kommune og styreleder i Stavanger Forum AS.

– Kjell Erik er en kandidat med en spennende og relevant erfaring for en topplederjobb i Kruse Smith Eiendom. Vi tror han vil tilføre oss kompetanse, både som leder og fagperson som vil bidra til å utvikle selskapet, styreleder i Kruse Smith Eiendom (til høyre på bildet).

Kjell Erik Grøsfjeld har en Master of Business Administration (MBA) fra Cambridge University i England og tiltrer stillingen i januar.

– Jeg har fulgt Kruse Smith Eiendom og resten av Kruse Smith-konsernet i flere år fra sidelinjen, og jeg er imponert over utviklingen som selskapene har hatt. Kruse Smith Eiendom er godt posisjonert for fremtidig eiendomsutvikling, og jeg ser frem til å samarbeide med de dyktige medarbeiderne i selskapet, sier Grøsfjeld.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Kruse Smith)