Norske Viju vinner internasjonal prestisjepris
28. februar 2017

Norske Viju vinner internasjonal prestisjepris

Den årlige prisutdelingen Crestron Integration Awards hedrer de mest fremragende prosjektene til systemintegratorer og tjenesteleverandører i hele EMEA-regionen.

Prisutdelingen er en del av Integrated Systems Europe, verdens største bransjemesse innen audio/video og systemintegrasjon. Den årlige messen i Amsterdam samler totalt 1100 utstillere og 65000 besøkende.

Blant de mange gode prosjektene fra over 127 nominasjoner ble det kåret vinnere innen flere kategorier og norske Viju, som har hovedkontor i Luramyrveien 79 på Forus, stakk av med utmerkelse for det beste brukergrensesnittet.

Utmerkelsen fra Crestron ble tildelt for Viju Touch, et brukergrensesnitt som er enkelt å bruke og som støtter en rekke ulike møte- og samhandlingsrom. Grensesnittet er allerede er levert til flere kunder og er basert på en standardisert programvare. Dette betyr at brukeropplevelsen er den samme uavhengig av hvilken teknologi som ligger til grunn for løsningene i rommet.

Standardiseringen betyr også at en leveranse ikke krever programmering, hvilket gir enklere og rimeligere installasjon, samtidig som at det enkelt kan tilpasses den enkelte kunder med deres farger, logoer og bilder.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Viju)