Norges olje- og gasspolitikk i tiden fremover
27. februar 2013

Norges olje- og gasspolitikk i tiden fremover

Hvordan blir Norges olje- og gasspolitikk de neste fire årene? Svaret får du kanskje på torsdag 28. februar under Norsk Olje og Gass' årskonferanse 2013.

Dette skriver Norsk Olje & Gass, som har sitt hovedkontor i Vassbotnen 1 på Forus, i en pressemelding. Konferansen vil samle nærmere 400 personer fra olje- og gasselskapene, leverandørindustrien, politikere og andre interesserte. Vi har kalt konferansen «Industribyggerne» for å vise hvor viktig olje- og gassnæringen er for verdiskaping og fremtidens industribygging i Norge. En industri preget av kompetanse, omstillingsevne, erfaring og høyteknologi.

Årets foredragsholdere kommer fra svært ulike posisjoner i norsk samfunnsliv. Felles for dem alle er at de besitter unike industriperspektiver som de ønsker å dele samt at de har stort engasjement for fremtidens industribygging. Olje- og energiminister Ola Borten Moe vil holde åpningsinnledningen på konferansen, før administrerende direktør i Norsk olje og gass, Gro Brækken.

Under vignetten «Olje- og gasspolitikk 2013 – 2017» har de utfordret partilederne til å gi sine perspektiver på olje- og gasspolitikken i neste stortingsperiode. Hva kan vi forvente av en fortsatt rødgrønn regjering? Hva kan vi forvente av en borgerlig regjering? Det vil bli innledninger fra Erna Solberg, Siv Jensen, Trine Skei Grande, Helga Pedersen og Audun Lysbakken.

Pressemelding kan i sin helhet lese her, mens programmet for konferansen finner du HER.

(Bilder: Norsk Olje & Gass)