Nok en leieavtale for Seabrokers Eiendom
1. juni 2018

Nok en leieavtale for Seabrokers Eiendom

IT-selskapet Upheads har vokst ut av nåværende lokaler på Forus og inngått en avtale med Seabrokers Eiendom om leie av ca 1 000 kvm i Vestre Svanholmen 4. 

– Vi er veldig stolte over suksessen med teknologihuset Vestre Svanholmen 4, og det begynner å minke på ledig areal i bygget. En rekke solide nasjonale og internasjonale aktører holder til her og Forus Coworking har også startet med dundrende suksess. Stemningen i bygget er unik, der gode vibber og nyskapingsmiljø preger hverdagen, sier kontraktsansvarlig Rolf Aarthun i Seabrokers Eiendom.

Inkludert avtalen med Upheads har Seabrokers Eiendom leid ut over 6 000 kvm bare i 2018, og totalt ca 65 000 kvm siden starten av 2016.

Upheads jobber som IT-avdeling for bedrifter som ønsker en problemfri hverdag innen lokal IT drift, sentraliserte IT-tjenester over nettverk (ASP) eller tjenester i nettskyen (cloud computing).

Seabrokers Eiendom har en moderne eiendomsportefølje på ca 210.000 kvm og er en av regionens største eiendomsbesittere. Selskapet er også en av deltakerne i Forus-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av området. I tillegg til Seabrokers Eiendom består Forus-samarbeidet av IKM Eiendom, DNB Næringseiendom, FORTIN AS, Sandnes Havn, Forus Parkering AS, 2020park, Høgevoll, Base Property, Kanalsletta Utvikling, Tjelta Eiendom, Tvedtsenteret, Norwegian Property, Forus Næringspark og Brødrene Kverneland Eiendom.

Følg Forus!

Følg oss på Vimeo Forus-bilder for nedlastning