Lønnsom flytting til Forus
12. mars 2020

Lønnsom flytting til Forus

Etter en måneds tid på Forus kan Eureka Møbler notere en omsetningsøkning på 150 prosent mot samme periode i fjor.

13. februar åpnet Eureka Møbler varehus i Bjødnabeen 6 på 2500 kvm, rundt 20 prosent større enn den tidligere lokasjonen på Kvål. Flyttingen har gitt mange nye kunder og klingende mynt i kassa.

– Forus er geografisk midtpunkt i regionen og dit folk drar for å handle møbler. Nå har vi en mye jevnere kundestrøm og mange mennesker i lokalene hele dagen, sier daglig leder Byrge Hodne.

Skeidar hadde tidligere tilhold i lokalene, som er bygget som møbelforretning med alt på ett plan.

– Den nye lokasjonen på Forus gjør oss langt mer tilgjengelig og bedre rustet til å oppfylle slagordet vårt «møbler til folket», forteller Hodne og viser til at riksvei 44 og busstraseen mellom Stavanger og Sandnes ligger rett utenfor bygget.

På vårparten i fjor åpnet Eureka butikk nummer to, på handelsområdet Kjørbekk i Skien.

– Målet er å etablere flere butikker rundt om i landet med Forus som hovedkontor. Vi skal også satse sterkere på netthandel, sier Byrge Hodne.

Eureka Møbler jobber målbevisst for å få best mulig varer i hus på billigst mulig måte. Mer enn 80 prosent av varene er egenimporterte møbler fra kvalitetsleverandører i Øst-Europa og Asia. Resten av sortimentet kjøpes til gunstige priser hos ledende møbel- og interiørgrossister i inn- og utland.

I 2019 omsatte selskapet for 25 millioner og sysselsetter for tiden 12 ansatte.

– Målet er å doble omsetningen og skape nye arbeidsplasser i løpet av kort tid. Lokasjonen på Forus gjør oss godt rustet, avslutter Hodne.