Kristin Færøvik ny styreleder i Norsk olje og gass
29. november 2016

Kristin Færøvik ny styreleder i Norsk olje og gass

Administrerende direktør i Lundin Norway, Kristin Færøvik, er valgt til ny styreleder i Norsk olje og gass på generalforsamlingen 24. november. Det skriver Norsk olje og gass, som har hovedkontor i Vassbotn 1 på Forus, i en pressemelding. Færøvik tar over etter administrerende direktør i A/S Norske Shell, Tor Arnesen. – Jeg gleder meg til […]

Administrerende direktør i Lundin Norway, Kristin Færøvik, er valgt til ny styreleder i Norsk olje og gass på generalforsamlingen 24. november.

Det skriver Norsk olje og gass, som har hovedkontor i Vassbotn 1 på Forus, i en pressemelding. Færøvik tar over etter administrerende direktør i A/S Norske Shell, Tor Arnesen.

– Jeg gleder meg til å overta som styreleder i Norsk olje og gass. Norsk olje og gass representerer oljeselskaper og leverandører som har et særdeles viktig og langsiktig samfunnsoppdrag. Selskapene forvalter verdier for hele Norge, og skal gjøre det i flere generasjoner fremover. Jeg er stolt over å være en del av en industri som er en bærebjelke i norsk økonomi, og som er viktig for våre arbeidsplasser i dag og i fremtiden, sier Kristin Færøvik.

Færøvik har omfattende erfaring fra olje- og gassnæringen. Hun begynte karrieren i BP hvor hun jobbet i 18 år. Fra 2003 til 2010 hadde hun flere lederposisjoner i Marathon Petroleum. De siste to årene var Færøvik selskapets toppsjef.

Foto: Lundin Norway