Kjøkkensatsing på Forus
30. juni 2020

Kjøkkensatsing på Forus

Sørlandskjøkken har levert kjøkken, bad og garderobe til sørlendinger i 15 år og skal nå satse i Stavanger-regionen med ny butikk på Forus.

– Vi gleder oss til å ønske rogalendinger velkommen i den nye butikken i september. Vi tror konseptet vil selge bra på Forus, men det er mange flinke konkurrenter også der. Skal vi lykkes, må vi jobbe knallhard i alle ledd og det har vi tenkt å gjøre, sier Rolf Kaafjord, daglig leder og medeier.

I første etasje i Heiamyrå 19 bygges nå en butikk på 330 kvm, og det er ansatt to erfarne kjøkkendesignere, Anette Stenstad og Linda Kathrin Horpestad.

– Dette blir en ny og spennende tid for oss. Vi er en liten aktør i et stort marked, men likevel stor nok til å levere nærmere 700 kjøkken i året. Det er på tide at vi åpner opp for å levere kjøkken også vestover opp til Stavanger, og ikke kun i Agder, forteller Kaafjord.

Sørlandskjøkken er et lite selskap som eies av tre ansatte og har butikk i Kristiansand og Arendal. Mottoet er at det skal være enkelt å handle kjøkken.

– Kjøkkenene produseres i våre produksjonslokaler på Sørlandet og sendes direkte ut til kunde. Vi satser på nærhet til kundene, og har ingen fordyrende eller forsinkende mellomledd. Dermed har vi kort leveringstid. De fleste modeller kan være montert hjemme hos kunde under tre uker etter at kjøkkenet er bestilt. Vi hjelper kunder med prosjekter fra start til levert produkt, avslutter Rolf Kaafjord.

Lurer du på noe, eller ønsker å pre-booke en uforpliktende kjøkkentime til etter åpning, kan du kontakte butikken allerede nå på: 95 97 90 00.

På bilder: Linda Kathrin Horpestad og Anette Stenstad.