Kinnarps ny leietaker i Stavanger Business Park
18. mars 2013

Kinnarps ny leietaker i Stavanger Business Park

Kinnarps AS signerte nylig leiekontrakt på 730 kvm i byggetrinn 1 av Stavanger Business Park som ferdigstilles i september 2013.

Stavanger Business Parks 1. byggetrinn er på 9.200 kvm. Totalt skal NCC Property Development utvikle ca. 50 000 kvm fordelt på 5 byggetrinn. Konseptet bak Stavanger Business Park er å tilby kontorlokaler av varierende størrelse med en rekke felles sentrale servicetilbud som passer utmerket for både små, mellomstore og større virksomheter.

– Å flytte inn i et moderne bygg med fokus på miljø og fremtidsrettede løsninger er helt i tråd med våre visjoner for fremtiden. Sentral beliggenhet på Forus og et godt servicekonsept har også vært viktige aspekter i vårt valg av nye lokaler, sier administrerende direktør i Kinnarps, Liv Tveter.

Stavanger Business Park miljøsertifiseres til BREEAM Very Good. Foruten Kinnarps flytter NCC og Multi Disipline Engineering AS (MDE) inn i bygget i september 2013. Sistnevnte har signert leiekontrakt på 1050 kvm kontorer, og flytter til Forus fra Madlastokken.

P.t. er det fortsatt ledig areal i byggetrinn 1.

– Med Stavanger Business Park vil vi lede an i å skape fremtidens arbeidsplasser i meget arealeffektive lokaler. Trivsel, effektivitet og fleksibilitet står i høysetet for Stavanger Business Park som møter kravene til morgendagens arbeidsplasser, sier Jone Salte, Utviklingssjef i NCC Property Development.

(Illustrasjoner: Oxivisuals)